De nieuwe en langverwachte action adventure game Star Wars Jedi: Fallen Order is uit, met een gedenkwaardige cast, spannende lightsabergevechten en filmische momenten die alleen in een authentiek Star Wars-verhaal voorkomen.

Electronic Arts, Respawn Entertainment en Lucasfilm hebben de gloednieuwe singleplayer avontuur Star Wars Jedi: Fallen Order uitgebracht. Star Wars Jedi: Fallen Order volgt Cal Kestis, gespeeld door Cameron Monaghan (Gotham, Shameless), op een reis vol opvallende metgezellen, villains, diverse planeten, spannende lightsabergevechten, indrukwekkende Force-capaciteiten en filmische momenten binnen het geliefde Star Wars-universum. Binnenkort kun je de review op deze site verwachten.

Star Wars Jedi: Fallen Order
In Star Wars Jedi: Fallen Order nemen de spelers de rol aan van Cal Kestis, een voormalige Padawan die zich verstopt nadat de Jedi bijna volledig zijn weggevaagd toen Orde 66 door The Emperor was geëxecuteerd. Als hij gedwongen wordt op de vlucht te gaan, wordt Cal al snel vergezeld door zijn metgezellen Cere Junda en Greez. Cere Junda is een voormalig Jedi Knight gespeeld door Debra Wilson, Greez is een Latero-piloot die vliegt met het schip van de crew dat bekend staat als de Stinger Mantis en wordt ingesproken door Daniel Roebuck. BD-1, Cal's trouwe droid die net zo charmant is als hij, zal spelers helpen navigeren en diverse planeten te verkennen, waaronder de thuiswereld van Wookiee, Kashyyyyyk en de nooit eerder getoonde planeet Zeffo. Cal en zijn metgezellen proberen de Empire en zijn nieuwe vijand, de Second Sister van de Inquisition, een stap voor te blijven, terwijl ze een mysterie ontrafelen. Dit mysterie houdt verband met een oude buitenaardse beschaving die kan helpen bij de wederopbouw van de Jedi Order.
In een tijd waarin het voor Jedi steeds gevaarlijker wordt, gaan spelers Cal's reis van een jonge Padawan naar een Jedi Knight ervaren. Cal's lightsaber en Force-vaardigheden staan centraal in de dynamische gevechten van Star Wars Jedi: Fallen Order. Elk gevecht is uniek en spelers gaan het gevecht aan met een scala aan vijanden, van wezens en droids tot stormtroopers en elite Purge Troopers tot showdowns met AT-ST's en machtige bazen. Tijdens zijn zoektocht zal Cal zijn verbinding met de Force versterken en nieuwe vaardigheden aanleren die van cruciaal belang zijn in de strijd, maar ook voor het oversteken en openen van nieuwe paden op deze prachtige, maar gevaarlijke locaties.

Prijs en beschikbaarheid
Star Wars Jedi: Fallen Order is nu zowel digitaal als in de winkels verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc via Origin, Steam en de Epic Games Store. We hebben de adviesprijzen nagevraagd, die lees je binnenkort hier. Origin Access Premier-abonnees krijgen volledige toegang tot Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition op de pc zolang ze geabonneerd zijn. Voor meer informatie over Star Wars Jedi: Fallen Order klik je hier.

In artikel