De nieuwe Sony SRS-XV800 partyspeaker is geschikt voor elk feestje door de krachtige surround sound met 360 graden partygeluid en sfeerverlichting. Dankzij het draagbare ontwerp en de lange batterijduur kun je de SRS-XV800 overal mee naartoe nemen en hij maakt bovendien tv kijken nog beter met het geluid van de TV Sound Booster op de speaker.

Sony heeft meerdere partyspeakers, zoals de compacte XG300 partyspeaker en er is nu de nieuwe SRS-XV800. Deze partyspeaker zorgt voor krachtig, helder en kamervullend geluid voor epische feesten tot het geluid bij films en tv-programma’s.

Krachtige surround sound voor grotere feesten
De SRS-XV800 beschikt over 360 graden partygeluid dat krachtig geluid naar elke hoek van de kamer brengt. Vijf tweeters leveren helder geluid aan zowel de voor- als achterkant van de luidspreker. Bovendien wordt het allemaal ondersteund door een krachtige bas, dankzij dubbele X-Balanced Speaker Units.
De X-Balanced Speaker-eenheid van Sony heeft een bijna rechthoekig diafragma dat het gebied van het luidsprekermembraan moet maximaliseren. En bovendien ook de geluidsdruk verhoogt voor diepere en krachtigere bastonen, minder vervorming en grotere vocale helderheid voor een rijkere, duidelijkere en prettigere luisterervaring, aldus Sony.

Batterij, onderweg en verlichting
Met een ingebouwde batterij voor maximaal 25 uur luistertijd kun je dus een dag lang naar muziek luisteren via de SRS-XV800. En dankzij de snellaad-functie van de batterij kan er na 10 minuten opladen weer voor 3 uur lang muziek geluisterd worden.
Door het naar achter kantelen van de speaker kun je door de ingebouwde wieltjes en met het handvat/draagbeugel van de SRS-XV800 kan de speaker makkelijk verplaatst worden naar elke gewenste plek.
De indirecte verlichting produceert omgevingslicht, zodat elke kamer verlicht kan worden passend bij de gewenste sfeer en persoonlijke stijl. Ook kun je de lichten automatisch synchroniseren met de beat en het ritme van de muziek.

TV Sound Booster
De Sony SRS-XV800 kun je ook gebruiken bij het kijken naar films en favoriete programma’s op je tv. Een combinatie van tv-geluid en de twee achterste tweeters van de SRS-XV800 en X-Balanced Speaker Units optimaliseren de tv-kijkervaring door de diepe bassen en realistische hoge frequenties te versterken. De geluidsgolven weerkaatsen tegen de muren om zo kamervullend geluid te produceren. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

Sony SRS XV800 omni directional

Karaoke en gitaar
De SRS-XV800 beschikt ook over karaoke- en gitaarinvoer, een intuïtief en verlicht aanraakscherm, waterbestendige IPX4-classificatie en Bluetooth Fast Pair voor Android, waardoor het nog gemakkelijker wordt om waar dan ook naar de gewenste muziek te luisteren.

Sony | Muziekcentrum en Fiestable
De nieuwe SRS-XV800 is compatibel met zowel Sony | Music Center en Fiestable-apps. Met Sony | Music Center kunnen verschillende afspeellijsten geselecteerd worden, lichtpatronen en geluidsmodi gewijzigd, allemaal vanaf de dansvloer. Fiestable biedt toegang tot leuke functies om de ultieme feestsfeer te creëren, zoals het maken van een afspeellijst, karaokefuncties zoals Voice Changer en Echo en DJ-bediening om geluidseffecten toe te voegen.

Milieu in gedachten
De producten van Sony zijn niet alleen ontworpen om geluidskwaliteit na te streven, maar ook om rekening te houden met het milieu. Het gerecyclede plastic dat oorspronkelijk voor Sony is ontwikkeld, wordt gedeeltelijk gebruikt voor de behuizing van de SRS-XV800.

Prijs en beschikbaarheid
De SRS-XV800 is vanaf mei 2023 in geselecteerde winkels en online verkrijgbaar in Nederland en Belgie voor € 699,-.

Sony SRS XV800 TV Sound Booster