Sony komt met de compacte en draadloze XG300 partyspeaker die je overal mee naartoe kunt nemen dankzij de handige inklapbare handgreep. De XG300 is water- en stofbestendig volgens IP67-norm, heeft 25 uur afspeeltijd en de X-Balanced Speaker Unit moet zorgen voor krachtig en helder geluid.

Sony kondigt de uitbreiding van zijn serie draagbare speakers aan met de XG300. Volgens Sony levert de XG300 een krachtig en helder geluid dankzij de unieke X-Balanced Speaker Unit en de twee passieve radiatoren van Sony.

Sony XG300
Met de afmetingen van ca. 318 mm x 138 mm x 136 mm ngen (B x H x D) en een gewicht van zo'n 3 kilo kun je de Sony XG300 overal mee naartoe nemen, ook dankzij de inklapbare handgreep. Bovendien hoef je door de IP67-classificatie geen zorgen te maken over spetters en stof, dus je kunt de XG300 meenemen naar het strand of bij een zwembad.

Partygeluid en -kleur
Door de geïntegreerde tweeters en de MEGA BASS-functies kun je genieten van helder stemgeluid en een diepe bas zoals in een club. En voor het geluid en gevoel van een concert kies je voor LIVE SOUND. keer op keer opnieuw worden beleefd. Bovendien kun je extra kleur toevoegen aan een feest door de omgevingsverlichting op de speaker in te schakelen. De verlichting synchroniseert vervolgens met het ritme van de muziek.

Party Connect en stereokoppeling
De speaker beschikt over Party Connect, zodat er tot wel 100 compatibele draadloze speakers aangesloten kunnen worden via Bluetooth-technologie om de muziek te synchroniseren. Met de functie voor stereokoppeling kunnen twee speakers draadloos verbinden voor een superieur stereogeluid. Beide functies worden geactiveerd via de Sony | Music Center-app voor IOS en Android.

Lange batterijduur
De speaker heeft een lange batterijduur waardoor hij maar één keer opgeladen hoeft te worden om een heel feest mee te gaan. Met een volledig opgeladen batterij biedt de speaker 25 uur afspeeltijd. Hij beschikt daarnaast over de functie ‘Quick Charging’ die na slechts 10 minuten snel laden 70 minuten afspeeltijd levert. En dankzij de functie ‘Battery Care’ kan de batterij nooit overbelast raken en blijft de speaker voor lange tijd in optimale conditie.

Gesprekken met echo-onderdrukking
De XG300 is voorzien van de functie echo-onderdrukking om gesprekken te voeren van hoge kwaliteit. Twee mensen kunnen tegelijkertijd praten zonder dat een van de twee onderbroken moet worden.

Duurzaamheid
Sony vindt niet alleen een stijlvolle vormgeving van zijn producten belangrijk: ook aan het milieu is gedacht. Door het gebruik van gerecycleerd papier voor de individuele verpakking, inclusief het plateau, bevat de speaker maximaal slechts 5% plastic materiaal.

Prijzen en beschikbaarheid
De XG300 is vanaf juli 2022 verkrijgbaar in de Benelux voor € 300,-.

SRS XG300 hero color variation wbg Large