Soundcore is het audiomerk van Anker Innovations en vanaf vandaag zijn de nieuwe draadloze Liberty 4 in-ears verkrijgbaar. Opvallend is de ingebouwde hartslagsensor, verder beschikken ze over noise-cancelling en tot 28 uur luisterplezier.

Anker Innovations heeft vele producten in huis: zo vind je onder de merknaam Anker producten voor smart charging en onder het merk Eufy vallen producten uit de categorieën smart home en home security, zoals de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met Homebase2. De Soundcore-lijn bevat audioproducten, waaronder hoogwaardige draadloze hoofdtelefoons en slimme luidsprekers. Soundcore kondigt vandaag dus de beschikbaarheid aan van de nieuwe draadloze Liberty 4 in-ears, de opvolgers van de Soundcore Liberty 3 Pro.

Soundcore Liberty 4 in-ear
De Liberty 4 bevat een in-ear-hartslagsensor om de hartslag door de dag heen te monitoren. Zo is bijvoorbeeld na een sessie in de sportschool terug te zien wat dit met de hartslag heeft gedaan. De sensor is eenvoudig in te stellen via de soundcore Wellness app waar ook de gemeten gegevens te zien zijn. Een sensor houdt beïnvloeding van de meter door zonlicht en vloeistoffen tegen, zodat de hartslagmeting accuraat is*. De in-ears bevatten daarnaast een dubbellaagse structuur en passen zich aan de vorm van de gehoorgang aan voor een prettige pasvorm. Er zijn vier maten oordopjes, dus er zit voor iedereen een prettige optie tussen. Hierdoor kunnen de oordopjes gemakkelijk een hele dag gedragen worden. De Liberty 4 biedt door de oplaad-case tot wel 28 uur luisterplezier en is met 15 minuten opladen weer 3 uur te gebruiken.

Premium 360 graden geluid met persoonlijk geluidsprofiel
De Liberty 4 biedt volgens Soundcore premium geluidskwaliteit met een diepe, krachtige bas, nauwkeurige middentonen en heldere hoge tonen, rechtstreeks afkomstig van de dubbele dynamische drivers van soundcore’s akoestische systeem. De ingebouwde gyroscoop en het ruimtelijke audio-algoritme volgen hoofdbewegingen waardoor het geluid in 360° meebeweegt en de luisteraar zich altijd in het hart van het geluid bevindt. Omdat ieder gehoor anders is, analyseert soundcore’s unieke technologie de oren en de manier waarop de gebruiker geluid ontvangt om zo een gepersonaliseerd HearID-signaturesound-geluidsprofiel te maken. Hiermee wordt de muziek optimaal afgestemd op de gebruiker en dit zorgt voor de beste luisterervaring.
De oordopjes zijn te verbinden met meerdere apparaten waar eenvoudig tussen geschakeld kan worden. Door de 6 ingebouwde microfoons en een algoritme voor ruisonderdrukking worden achtergrondgeluiden gefilterd en wordt spraak in real time verbeterd, dus ook ideaal inzetbaar voor online (video)gesprekken.

Prijs, kleuren en beschikbaarheid
De soundcore Liberty 4 is nu met korting verkrijgbaar bij Amazon voor 149,99 euro in de kleuren wit en zwart.

*soundcore Liberty 4-oordopjes en de bijbehorende soundcore-app zijn niet bedoeld voor medische doeleinden, waaronder zelfdiagnose en medische consulten, en is alleen geschikt voor algemeen fitness en wellness gebruik.
Voordat de hartslagsensor gebruikt wordt, moet deze eerst geactiveerd worden in de soundcore-app. De sensor zit in de rechter oordop, zorg er daarom voor dat deze gedragen wordt wanneer deze functie wordt gebruikt. Er brandt een rood lampje als de zuurstof in het bloed wordt gemeten.

Anker Soundcore Liberty 4 in ear product