Philips Hue komt met het Festavia-lichtsnoer voor een gezellige sfeer tijdens de feestdagen of andere speciale gelegenheden. Deze heeft liefst 250 slimme mini-LED's langs een snoer van 20 meter. Ook zijn er nieuwe functies beschikbaar in de Phlips Hue-app met het Sprankel-effect en de Diffuus-stijl.

Signify is het bedrijf achter Philips Hue en heeft veel mooie verlichtingsproducten, zoals de Philips Hue Lightguide lampen. Philips Hue komt nu met een nieuw product, het Philips Hue Festavia-lichtsnoer en heeft bovendien een aantal nieuwe functies in de Philips Hue-app met het Sprankel-effect en de Diffuus-stijl.

Philips Hue Festavia-lichtsnoer
Dit Philips Hue Festavia-lichtsnoer is voorzien van 250 slimme mini-LED's langs een snoer van 20 meter en biedt veel flexibiliteit om jouw kerstboom, trap of elke andere ruimte in jouw huis te versieren. Je hoeft niet meer onder de kerstboom te kruipen om de verlichting aan of uit te doen. Met het Festavia-lichtsnoer kun je de verlichting dimmen en oplichten, van kleur veranderen, aan- en uitschakelen, timers en schema's instellen en nog veel meer, allemaal binnen de Hue-app. Bovendien kan je verschillende kleurpunten kiezen om een kleurverloop langs het snoer te creëren, waardoor de kleuren tot leven komen. Zoals bij alle Hue-producten werkt het Festavia-lichtsnoer samen met andere Philips Hue-lampen in de ruimte. Deze kan dus ook worden gesynchroniseerd met muziek via de Spotify- en Samsung SmartThings-integratie, waardoor de lichten kunnen knipperen, dimmen en oplichten samen met jouw favoriete nummer of afspeellijst.

Nieuwe functies Sprankel-effect en Diffuus-stijl
Samen met het Festavia-lichtsnoer zijn er nieuwe functies beschikbaar in de Hue-app. Het nieuwe Sprankel-effect laat elk lichtje aan het snoer fonkelen, waardoor een extra feestelijke uitstraling ontstaat. Voor een gezelligere setting kunnen gebruikers natuurlijk kiezen voor het bestaande Kaars- of Open haard-effect. Met Festavia kunnen gebruikers bovendien nog een nieuwe stijl kiezen: Diffuus. Terwijl de standaard Linear stijl voor het assortiment Gradient-producten een naadloos kleurverloop geeft van het ene uiteinde van het snoer naar het andere, verspreidt de Diffuus-stijl tot vijf kleuren willekeurig over het snoer voor een kleurrijke, feestelijke ervaring.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Hue Festavia is vanaf 15 november 2022 exclusief verkrijgbaar via https://www.philips-hue.com voor € 159,99.

Philips Hue Festavia string lights kleur