Philips Hue komt met een aantal nieuwe slimme verlichtingsproducten en app-functies, zoals de Philips Hue Lightguide-lampen, Philips Hue Play gradient lightstrip voor PC en de nieuwe aanwezigheidsautomatisering in de Hue-app.

Philips Hue is de naam op het gebied van slimme verlichting met zijn slimme LED-lampen, verlichtingsarmaturen, sensoren, slimme schakelaars en systeem. Hiermee bepaal je de sfeer met prachtige kleuren en lichtscènes, stel je handige timers en automatiseringen in om je veiliger te voelen in jouw omgeving, gebruik je het beste licht voor jouw dagelijkse activiteiten en maak je het leven makkelijker. Philips Hue komt met een aantal nieuwe slimme verlichtingsproducten en app-functies, zoals de Philips Hue Lightguide-lampen, Philips Hue Play gradient lightstrip voor PC en de nieuwe aanwezigheidsautomatisering in de Hue-app. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Philips Hue Lightguide bulbs and matching pendant light cords lifestyle 1

Philips Hue Lightguide lampen
De nieuwe Philips Hue Lightguide-lampen zijn verkrijgbaar in drie vormen: als grote bol, ovaal en driehoekig. Ze hebben een kenmerkende binnenbuis die het licht in elke kleur verspreidt, terwijl hun reflecterende, glanzende afwerking ze nog helderder moet laten schijnen. De Lightguide-lampen zijn ontworpen als een blikvanger en om er een echt pronkstuk van te maken, kunnen de Lightguide-lampen worden gecombineerd met hun eigen speciaal ontworpen hangsnoer en metalen houder. Het in stof gewikkelde snoer en de houder zijn afzonderlijk verkrijgbaar in zwart of wit.
De Philips Hue Filament-kaarslamp in vintage-stijl zal verkrijgbaar zijn in de ambiance White, waardoor je kunt kiezen uit duizenden tinten dimbaar warm tot koel licht. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Philips Hue White ambiance Filament candle lifestyle 1

Philips Hue Play gradient lightstrip
De nieuwe Philips Hue Play gradient lightstrip moet een extra dimensie toevoegen aan het gamen. De gradient lightstrips produceren meerdere kleuren licht tegelijk en creëren zo een kleurverloop dat oplicht met de actie op het scherm voor een betere game-ervaring. De Play gradient lightstrip wordt met de meegeleverde steunen aan de achterkant van jouw monitor bevestigd en creëert een halo-effect wanneer de monitor dicht bij een muur wordt geplaatst, dankzij het 45-graden sleeve-ontwerp. De lightstrip is flexibel, zodat hij kan worden bevestigd aan rechte of gebogen monitoren, en is verkrijgbaar in drie verschillende maten om jouw battlestations mee uit te rusten: een lightstrip geschikt voor opstellingen met één monitor van 24/27-inch of 32/34-inch, en een langere strip die is ontworpen voor een opstelling met drie monitoren waarbij 24/27-inch schermen worden gebruikt. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Philips Hue Play gradient Lightstrip for PC lifestyle 2 1

Samenwerking Philips Hue en Corsair
Om die ervaring nog beter te ondersteunen, werken Philips Hue en Corsair samen voor een betere opstelling. Je kunt Corsair iCUE gebruiken om scènes in te stellen op de Philips Hue-lampen in de kamer of gamingruimte, waarbij ze worden gesynchroniseerd met jouw Corsair RGB-gamingrandapparatuur voor de betere gamesfeer.

1 Philips Hue app
Om de configuratie eenvoudig en gebruiksvriendelijk te houden, zal de huidige mobiele sync box-app worden samengevoegd met de Hue-app in Q4 2022. De samenvoeging van de Philips Hue sync-app met de algemene Hue-app betekent dat gebruikers hun volledige entertainmentbeleving kunnen starten en voltooien op één plek. De Hue-app is de nieuwe thuisbasis voor het creëren van entertainmentzones, het instellen en bedienen van de sync box, of het inschakelen van functies zoals spraak- en IR-bediening voor de sync box. De mobiele sync-app - de aparte app die de box bedient - zal geleidelijk uit de app stores verdwijnen.

Philips Hue-lampen en Samsung Galaxy-smartphone
Philips Hue maakt het synchroniseren van lampen met muziek beschikbaar op nog meer apparaten. Nu kan je jezelf onderdompelen in muziek door jouw slimme Philips Hue-lampen te synchroniseren met jouw favoriete nummers op elke Samsung Galaxy-smartphone met de Philips Hue + SmartThings muzieksynchronisatie. Als je een Galaxy-smartphone of -tablet hebt, gebruik je de Music Sync-functie in de SmartThings-app van Samsung om jouw slimme lampen te koppelen. Wanneer je de SmartThings-app bijwerkt, zal SmartThings Hue-sync inschakelen: een eenvoudige manier om jouw lampen en muziek te synchroniseren vanaf de meeste streamingdiensten op jouw mobiele apparaat. Gepland voor Q4 2022.

Nieuwe aanwezigheidsautomatisering in de Hue-app
De nieuwe Philips Hue aanwezigheidsautomatisering in de Hue-app laat zien dat er altijd iemand thuis is. Het is ontworpen om jouw huis te beveiligen met licht en je gemoedsrust te geven wanneer je weg bent. Deze gespecialiseerde automatisering schakelt jouw verlichting automatisch aan en uit op tijden dat je ze meestal gebruikt, en in de kamers die je selecteert. Je kan kiezen welke lampen je wil automatiseren en of je ze overdag continu wilt aan- of uitschakelen of alleen wanneer het buiten donker is. Beschikbaar begin september 2022.

Prijzen en beschikbaarheid
• Philips Hue Lightguide-lampen (beschikbaar in Q4 2022) € 84,99 – € 99,99
• Philips Hue Lightguide-hangsnoeren in zwart of wit (beschikbaar in Q4 2022) € 49,99
• Philips Hue White ambiance Filament kaarslampen (beschikbaar op 13 september in EU en NAM) € 44,99, 2-pack € 64,99
• Philips Hue Play gradient lightstrip voor PC (beschikbaar op 13 september) 24/27inch monitor lightstrip € 149,99, 32/34inch € 169,99, monitor lightstrip voor 3x 24/27inch schermen € 259,99
• Philips Hue Play gradient lightstrip voor PC starterkit (beschikbaar op 13 september) 24/27inch monitor lightstrip € 199,99, 32/34inch € 219,99, 24/27inch monitor lightstrip voor 3x 24/27inch schermen € 299,99