De nieuwe generatie Oppo Band biedt een helder groot scherm en verbeterde slaap-, sport- en gezondheidsfuncties, terwijl de Oppo Enco Buds2 geoptimaliseerde geluidsprestaties moet bieden zodat je van muziek kunt genieten en ongestoord kunt bellen.

Oppo is natuurlijk bekend van zijn smartphones zoals de Oppo A17 en heeft daarnaast veel meer slimme apparaten. Zo lanceert Oppo vandaag officieel de Oppo Band 2 en Oppo Enco Buds2. De Oppo Band 2 is uitgerust met een ultrahelder groot scherm en is voorzien van kleurrijke wijzerplaten, een tweekleurig bandontwerp en een breed scala aan verbeterde professionele slaap-, sport- en gezondheidsfuncties. De trendy wearable is bedoeld om de gebruiker een kwalitatief, gezonde en slimme ervaring te bieden. Daarnaast onthult het merk de nieuwe Oppo Enco Buds2 met geoptimaliseerde geluidsprestaties voor muziekgenot en ongestoord bellen. De Oppo Band 2 en Enco Buds2 zijn per direct verkrijgbaar.

Band 2 helder groot scherm en stijlvol ontwerp
Speciaal voor de jongere generatie heeft de Oppo Band 2 een helder 1,57inch groot scherm met een pixeldichtheid van 302 PPI. Hiermee is de screen-to-body ratio 47% hoger dan die van de vorige generatie en heeft het een 74% groter schermoppervlak, waarmee interacties eenvoudiger en gemakkelijker worden. De helderheid van het scherm bedraagt tot 500 nits. Dit moet een heldere weergave garanderen, zelfs bij fel buitenlicht.
Naast een prettige kijkervaring biedt de Oppo Band 2 tevens een aantrekkelijk tweekleurig banddesign en verschillende personaliseerbare wijzerplaten, AI Outfit Watch Face 2.0 en aanpasbare wijzerplaatwidgets. Gebruikers kunnen hun wijzerplaat eenvoudig aanpassen om hun eigen stijl uit te drukken. Bovendien is de Oppo Band 2 een lichtgewicht van slechts 33 gram, wat comfortabel om ieders pols aanvoelt.

Trainingsmodi en OSleep voor een gezonde levensstijl
Voor een meer professionele en nauwkeurige monitoring van sport- en gezondheidsprestaties heeft de Oppo Band 2 een ingebouwde heel nauwkeurige 6-assige bewegingssensor, evenals hartslag- en bloedzuurstofsensoren. Dankzij de hardware is er een nieuwe tennismodus beschikbaar die verschillende tennisslagen kan herkennen en vijf soorten gegevens kan registreren: slagen, racketzwaaien, duur van de tennissessie, hartslag en verbrandde calorieën. De Oppo Band 2 biedt ook verbeterde hardloopfunctionaliteiten, zoals hartslagmonitoring tijdens het hardlopen, cardiorespiratoire fitness (CRF)-evaluatie, suggesties voor de loopsnelheid en 13 hardloopcursussen. De professionele gegevenscontrole en waarschuwende meldingsuggesties helpen gebruikers veilig en efficiënt hard te lopen. Bovendien ondersteunt de Oppo Band 2 tot 100 trainingsmodi en automatische detectie van 4 modi: wandelen, hardlopen, elliptische machine en roeimachine om trainingen veiliger en efficiënter te maken.
Met OSleep slaapregistratie helpt de Oppo Band 2 om beter te slapen in alle situaties. Voor het slapengaan kunnen gebruikers een slaapschema instellen waarmee de band de slaapstand activeert op de gekoppelde telefoon. Tijdens het slapen controleert de band slaap, ontwaken, slaapduur, slaapfasen (diepe slaap en lichte slaap), REM-slaap (Rapid Eye Movement) en zuurstofgehalte in het bloed. Ook beoordeelt de band het snurkrisico. Na het wakker worden, kunnen gebruikers hun slaapkwaliteitsrapport en snurkrapport bekijken om hun slaap beter te begrijpen. Andere gezondheidsfuncties van de Oppo Band 2 om gebruikers te helpen gezond te blijven, zijn onder andere continue hartslagbewaking, real-time stressbewaking en -waarschuwing, slaaprapport en herinneringen voor het drinken van water.

Slimme assistent om de pols voor onderweg
De Oppo Band 2 is ook ieders slimme assistent voor in het dagelijkse leven. De smartwatch laat bedtijd alarmen instellen, controleert het weer, stelt timers in en nog veel meer binnen handbereik. De batterij gaat 14 dagen mee waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over het batterijniveau. Bovendien kan de Oppo Band 2 dankzij magnetisch snelladen een hele dag functioneren op een oplaadbeurt van 5 minuten. Binnen een uur is de band zelfs weer volledig opgeladen.

Oppo Enco Buds2 geluidsprestaties en ongestoord bellen
Naast de Band 2 brengt Oppo de nieuwe Enco Buds2 in-ears uit. De draadloze oordopjes met soft-tips bevatten elk een 10mm Titanized Diaphragm Driver voor goede geluidsprestaties. Het Enco Live Stereo Sound Effect zorgt voor bassen, heldere klanken en zuivere details. Bovendien zijn de Oppo Enco Buds2 geschikt voor het voeren van (zakelijke) gesprekken dankzij de AI deep noise cancellation-functie die omgevingsgeluiden beperkt tot het minimum.
Gebruikers kunnen genieten van tot wel 28 uur aan speeltijd. Wanneer de batterij leeg is, kan deze in rap tempo worden opgeladen aan de hand van Oppo’s SUPERVOOC-snelladen. Zo kunnen de oortjes alweer een uur mee na 10 minuten opladen. In combinatie met binaurale lage latentie met Bluetooth 5.2-transmissie, IPX4-waterbestendigheid, slimme bedieningselementen, waaronder double tap camerabediening, zijn de Enco Buds2 de oortjes voor dagelijks gebruik. De nieuwe Oppo Enco Buds2 zijn verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en wit. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

02 2

Prijzen en beschikbaarheid
De Oppo Band 2 is vanaf vandaag direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw bij o.a. Bol.com, Oppo e-store en T-Mobile tegen een adviesprijs van € 79,-. De Oppo Enco Buds2 is vanaf vandaag direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit bij o.a. Bol.com, Oppo e-store en T-Mobile tegen een adviesprijs van € 59,-.

Oppo Band 2 white black