OPPO komt met de nieuwe OPPO A17. Deze smartphone beschikt over een 50MP-camera en een flinke 5000mAh-batterij die voor een lange levensduur moet zorgen. De OPPO A17 is per direct verkrijgbaar voor € 179,-, lees hier meer specificaties.

Vandaag brengt OPPO de nieuwste toevoeging aan zijn A-smartphoneserie op de Nederlandse markt. Lees hier wat de OPPO A17 allemaal in huis heeft.

Trendy ontwerp
De OPPO A17 erft OPPO’s ultradunne retro-ontwerp met een middenframe met afgevlakte randen, waardoor de telefoon zijn slanke uiterlijk krijgt. Met een gewicht van ongeveer 189 gram en een dikte van ongeveer 8,29 mm is de OPPO A17 gemakkelijker vast te houden en te bedienen. De OPPO A17 is stevig gebouwd: op elke OPPO A17-telefoon worden meer dan 130 uiterst strenge betrouwbaarheidstests en 320 uitgebreide kwaliteitstests uitgevoerd om de weerstand te testen tegen spatten, hoge temperaturen, hoge luchtvochtigheid, microdruppels, krassen en andere veelvoorkomende slijtage.
De OPPO A17 is verkrijgbaar in twee kleurafwerkingen: Lake Blue en Midnight Black. De achterkant is ontworpen met behulp van een composietverwerkingstechniek, waardoor de smartphone oogt en aanvoelt als echt leer. De binnenstructuur is in reliëf gemaakt met lichte leernerf en de buitenste laag is bedekt met een UV-coating. De robuuste behuizing ligt hiermee comfortabel in de hand, en is tevens stofbestendig.

Scherm
Het scherm is 6,56 inch groot met een resolutie van HD+ (1612 x 720 pixels). De verversingsfrequentie (refresh rate) is 60 Hz, de screen-to-body ratio is 89.8% en de helderheid  600 nit (HBM) / 480nit (Typical).

Allround prestaties
Met een MediaTek Helio G35 mobiel platform biedt de OPPO A17 efficiënte prestaties met een CPU-snelheid tot 2,3 GHz. Hij beschikt over 4 GB aan RAM (werkgeheugen) en 64 GB aan ROM (opslaggeheugen). Met OPPO’s RAM-uitbreidingstechnologie kan de RAM-capaciteit van de telefoon worden uitgebreid door tot 4 GB⁵ ongebruikte ROM te lenen, waardoor het apparaat meerdere zware apps met minder vertraging kan uitvoeren.

Camerasysteem
De OPPO A17 beschikt over een 50MP hoofdcamera en een 5MP selfiecamera die in staat is om opvallende foto’s te maken en heeft veel beeldfuncties. Deze omvatten 360° Fill Light, portretretouchering¹, HDR en andere functies waarmee gebruikers heldere selfies kunnen maken in slecht verlichte omgevingen of bij tegenlicht, tevens met verbeterde huidtexturen voor meer authentieke en natuurlijke foto's.

Duurzame batterij
De OPPO A17 is uitgerust met een flinke 5.000mAh-batterij² die 20 uur aan telefoongesprekken of 20 uur gemiddelde kijktijd op YouTube³ kan leveren wanneer deze volledig is opgeladen.
Voor degenen die hun telefoon gedurende lange tijd gebruiken maar overdag niet kunnen opladen, wordt de Super Power Saving Mode op de OPPO A17 ingeschakeld om elk laatste beetje batterij te helpen maximaliseren wanneer het batterijniveau daalt tot 10%. Bovendien beschikt de OPPO A17 ook over Super Nighttime Standby dat gebruikmaakt van AI-mogelijkheden om de slaappatronen van gebruikers te leren kennen en het stroomverbruik te verminderen, waardoor het batterijgebruik gedurende een enkele nacht⁴ binnen slechts 2-3% van de totale capaciteit wordt geregeld.

Verbeterde beveiliging en efficiëntie met ColorOS 12.1
De OPPO A17 is ontworpen voor gemak en efficiëntie met OPPO’s ColorOS 12.1. Three-Finger Translate met Google Lens kan tekst in een screenshot snel vertalen naar meer dan 100 ondersteunde talen. Met FlexDrop kunnen gebruikers een extra app open houden in een klein zwevend venster, wat zorgt voor effectievere multitasking bij het schakelen tussen apps. ColorOS 12.1 bevat ook andere beveiligingsfuncties, zoals Five-Grade Access Control en Photo Information Protection, om gevoelige informatie veilig te houden.

Prijs & beschikbaarheid
De OPPO A17 is per direct verkrijgbaar in de kleuren Lake Blue en Midnight Black bij o.a. Bol.com, Coolblue, OPPO e-store, MediaMarkt en PhoneHouse voor een adviesprijs van € 179,-.

[1] Portretretouchering wordt alleen ondersteund door de selfiecamera.

[2] 5.000 mAh typische capaciteit. 4.890 mAh nominale capaciteit.

[3] Gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd in de laboratoria van OPPO. Werkelijke gegevens kunnen variëren afhankelijk van verschillen in de omgevingen of apparaten (zoals temperatuurschommelingen en batterijleeftijd).

[4] Gegevens verkregen via laboratoriumtests.

[5] RAM Expansion bevat de optie om het RAM-geheugen uit te breiden met 1 GB, 2 GB of 4 GB.

Oppo A17 Midnight Black