Het thuisbeveilingingsbedrijf Ring komt met de nieuwe Spotlight Cam Pro, Spotlight Cam Plus en de Alarm Noodknop. Lees hier wat deze apparaten en dit accessoire kunnen en kosten.

Sinds 2013 wil Ring, een bedrijf van Amazon, buurten veiliger maken door betaalbare beveiliging voor het hele huis en de buurt te bieden. Dat loopt van de videodeurbel tot het zelf te installeren alarmsysteem van Ring, ook hebben ze een Ring Alarm-sensor voor brekend glas bij ingeslagen raam. Binnenkort verschijnen nieuwe producten en een nieuw accessoire, de Spotlight Cam Pro, Spotlight Cam Plus en de Alarm Noodknop.

Ring Spotlight Cam Pro
Ring’s premium Spotlight Cam heeft geavanceerde bewegingsinstellingen, waarmee beweging op het terrein direct wordt gedetecteerd. De camera heeft 3D-bewegingsdetectie en zicht uit vogelperspectief, en kan in kaartweergave laten zien waar en wanneer de beweging precies plaatsvindt. Met 1080p video met HDR en Audio+ zie en hoor je duidelijker wat er gebeurt, dag en nacht. Spotlight Cam Pro Battery en Plug-in zullen beschikbaar zijn vanaf 26 oktober 2022 voor € 229,99. Spotlight Cam Pro Solar en Wired zullen in de de komende maanden verkrijgbaar komen voor € 249,99 en € 229,99. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Ring Spotlight Cam Pro

Spotlight Cam Plus
Ring's nieuwe generatie Spotlight Cam beschikt over 1080p HD-video met groothoeklens video, led-schijnwerpers, nachtzicht in kleur en een beveiligingssirene. Spotlight Cam Plus bouwt voort op alle functies van Ring's bestaande Spotlight Cam, maar heeft een nieuw ontwerp en dubbele voedingsopties, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen een vaste aansluiting en batterijvoeding. De Spotlight Cam Plus Battery en Plug-In zijn vanaf oktober 26 oktober 2022 beschikbaar voor € 199,99. Spotlight Cam Plus Solar en Wired zullen in de komende maanden beschikbaar komen voor € 229,99.(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Ring Spotlight Cam Plus

Alarm Noodknop
Het Ring Alarmsysteem moet al langere tijd gemoedsrust bieden wanneer je van huis bent. Met Ring’s nieuwste accessoire voor Ring Alarm is het mogelijk nog meer te doen. Het geeft je de mogelijkheid het alarmsysteem te activeren en aan te passen aan de gebeurtenis (algemeen gevaar, medisch of brand). Als je de knop drie seconden ingedrukt houdt, gaat de sirene van het alarm af en wordt automatisch een waarschuwing verzonden naar jouw contactpersonen. Met een Ring Protect Plus abonnement kun je bovendien kiezen voor Assisted Monitoring. Hiermee kun je na het indrukken van de knop, automatische oproepen sturen naar de contactpersonen die zijn ingesteld voor noodgevallen. De Alarm Noodknop is vanaf 2 november 2022 beschikbaar voor € 34,99.

Ring Alarm Noodknop