Het bedrijf Ring biedt veel mogelijkheden voor je slimme woning en met Ring Alarm wil het je woning zo goed mogelijk beschermen. Nieuw is de Ring Alarm-sensor voor brekend glas, waarbij je een melding krijgt als bijvoorbeeld je raam wordt ingeslagen.

Met Ring Alarm heb je veel oplossingen in huis om je woning zo goed mogelijk te beschermen, zoals contactsensoren en bewegingsdetectoren. Heeft een van de sensoren iets gedetecteerd, dan krijg je daarvan een melding. Met de nieuwe Ring Alarm-sensor voor brekend glas krijg je een melding als er bijvoorbeeld een raam wordt ingeslagen. De sensor maakt hierin intelligent onderscheid tussen brekend glas en rinkelende sleutels of geluid van borden en bestek, zodat je alleen de meldingen krijgt die ertoe doen. Een Ring-alarm is voor deze Ring Alarm-sensor voor brekend glas wel vereist en los verkrijgbaar.

Ring Alarm-sensor voor brekend glas
De Ring Alarm-sensor voor brekend glas maakt gebruik van AI-technologie en kan het geluid van brekend glas tot op ruim 7,5 meter herkennen. Je krijgt vervolgens direct een melding via de Ring-app, zodat je actie kunt ondernemen. Je kunt daarnaast instellen dat wanneer de sensor iets detecteert, ook de sirene (en eventueel de apart verkrijgbare buitensirene) van Ring Alarm afgaat in de standen Thuis of Weg.
Je neemt de sensor voor brekend glas eenvoudig binnen enkele minuten in gebruik door hem op te hangen aan je muur, plafond, of meubels in de buurt van glazen deuren en ramen. Vervolgens stel je hem in via de Ring-app, zodat hij gekoppeld is aan je alarmsysteem. Bij het geluid van brekend glas krijg je daarna direct een melding.

Prijs en beschikbaarheid
De Ring Alarm-sensor voor brekend glas kost € 45,00 en is leverbaar vanaf 16 februari. Lees hier meer info over Ring Alarm-sensor en wanneer die beschikbaar is.

Product Side rgb 1500x1500