Viaplay wordt de live streaming thuisbasis van Levels Fight League-evenementen in tien Europese markten. De streamingdienst en de Nederlandse MMA-organisatie zijn een langdurige samenwerking aangegaan, waardoor vechtsportliefhebbers vanaf 2 oktober jaarlijks zes LFL-shows live kunnen volgen.

Zoals bekend heeft de streamingdienst Viaplay de uitzendrechten van de Formule 1 en kun je ook de Premier League en Bundesliga bij Viaplay kijken. Viaplay maakt nu bekend dat ze met de Nederlandse Levels Fight League een samenwerking aangaat. Jaarlijks zullen zes shows live te streamen zijn in tien Europese landen, de eerste show is LFL 6 vanuit Amsterdam op 2 oktober.

De Levels Fight League shows zijn zowel in Nederland te zien, als in alle Scandinavische en Baltische landen en Polen. Vechtsportfanaten kunnen genieten van de acties van bekende atleten zoals voormalig Glory kampioenen Jason Wilnis en Murthel Groenhart, Melvin van Suijdam, en UK ster Aiden Lee. De eerste show van LFL 6 is op 2 oktober live te zien vanuit Amsterdam.
De overeenkomst is in samenwerking met Athletic Sports Group en haar dochteronderneming Fight Globe. Viaplay's MMA-portfolio omvat PFL, KSW, Cage Warriors en Invicta in de Scandinavische en Baltische landen, Polen en Nederland; Enfusion in Nederland, Polen en Baltische landen; en nog meer.

Levels Fight League Viaplay