Philips Sound komt met drie nieuwe hoofdtelefoons, de A7607, K4607 en H8507. Het sportmodel A7607 en de headset voor kinderen K4607 maken beiden gebruik van beengeleidingstechnologie, terwijl de premiun H8507 bedoeld is voor zowel werk als ontspanning. Alle modellen zijn eenvoudig te bedienen en installeren via de app Philips Sound.

Op de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn maakte Philips niet alleen nieuwe Philips Ambilight tv's bekend, maar ook soundbars en hoofdtelefoons. Hieronder lees je over de drie nieuwe hoofdtelefoons A7607, K4607 en H8507.

Philips A7607 sporthoofdtelefoon mede ontwikkeld door Team Jumbo Visma
De nieuwe A7607 open-ear, bone conduction draadloze sporthoofdtelefoon is al het tweede model – volgend op het al aangekondigde en binnenkort te lanceren A7507 TWS hybride ANC-model – dat beïnvloed is door Philips Sound’s samenwerking met Team Jumbo Visma. Het uiteindelijke ontwerp is geïnspireerd op de inzichten van de atleten van 's werelds toonaangevende wieler- en schaatsploeg.
De stof- en waterbestendige A7607 met IP66-classificatie is het eerste open-earmodel van Philips Sound met een bone conduction microfoon om wind en andere storende achtergrondgeluiden vrijwel te elimineren, waardoor telefoongesprekken onderweg altijd helder zijn.
De speeltijd is maar liefst negen uur met een extra uur beschikbaar na slechts 15 minuten opladen via de vochtbestendige magnetische oplaadpoort.
Het open-ear ontwerp biedt zowel goede muziekprestaties als de veiligheid om de omgeving te kunnen horen. Bovendien zorgt een geïntegreerde rode LED-strip in de nekband voor zichtbaarheid in het donker, zodat het de gebruiker hiermee een gevoel van veiligheid geeft. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

Philips A7607 hoofdtelefoon met rood licht

Philips K4607 headset voor kinderen
Philips Sound is ervan overtuigd dat bone conduction open-ear hoofdtelefoons ook heel goed geschikt zijn voor kinderen. Het volledig open-ear ontwerp van de K4607 beschermt gevoelige oren tegen hoge volumes en stelt kinderen in staat om zowel hun directe omgeving te horen als gesprekken te voeren, terwijl ze door kunnen gaan met luisteren, inclusief leren op afstand dankzij een ingebouwde microfoon.
Bluetooth 5.2 staat garant voor prima connectiviteit en zorgt voor een goede geluidskwaliteit en batterijduur met meer dan vijf uur afspeeltijd. Het open-ear ontwerp en de verstelbare nekband zorgen samen voor een goede en veilige pasvorm, zonder het gebruikelijke risico van losse of verloren hoofdtelefoons als de kinderen zich verplaatsen. Een volumebegrenzer en app-bediening garanderen veilig gebruik met monitoring op afstand van hoe het product wordt gebruikt. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

K4607

H8507 hoofdtelefoon voor werk en ontspanning
De H8507 is ontworpen voor gebruikers die een nieuwe hybride manier van werken hebben gevonden en één koptelefoon willen voor zowel werk als ontspanning. De mooie geluidskwaliteit is beschikbaar voor zowel gesprekskwaliteit als muziek of films, dankzij op maat gemaakte 40 mm-drivers en het Noise Cancelling Pro-systeem. Een afneembare boommicrofoon zorgt er bovendien voor dat anderen je ook helder kunnen horen.
Een vooraf aangesloten Bluetooth-dongel zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt wisselen tussen computers. Tegelijkertijd maakt multipoint verbinding mogelijk met zowel je computer als telefoon, waarbij je eenvoudig schakelt tussen muziek en oproepen zonder opnieuw verbinding te hoeven maken.
De batterijduur is maar liefst 55 uur en een optioneel rood lampje laat familie of collega's weten dat je in gesprek bent. (artikel gaat verder onder de afbeelding)

H8507

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips A7607 is beschikbaar in september voor een verkoopadviesprijs van € 199,99, de Philips K4607 is beschikbaar in oktober voor een verkoopadviesprijs van € 99,99 en de Philips H8507 is beschikbaar in oktober voor een verkoopadviesprijs van € 199,99.

• De A7607 open-ear, bone conduction hoofdtelefoon is het tweede sportmodel dat profiteert van de input van Team Jumbo Visma-atleten.
• Beengeleidingstechnologie uitgebreid tot innovatieve de K4607-headset voor kinderen, zodat de kleintjes zich bewust blijven van hun omgeving terwijl ze luisteren of leren.
• Hoogwaardige H8507-hoofdtelefoon bieden uitstekende kwaliteit voor werk en ontspanning, zowel thuis als onderweg.