In de NFT-galerie in sterrenrestaurant Beluga in Maastricht staat de lifestyle-tv The Frame van Samsung centraal. Hierop worden namelijk wereldberoemde NFT-kunstwerken van Beeple, Mad Dog Jones en Trevos Scott tentoongesteld. Bezoek je de galerie, dan krijg je overigens een NFT cadeau.

In Maastricht vindt van 24 t/m 30 juni The European Fine Art Fair (TEFAF) plaats, een jaarlijks terugkerende kunst- en antiekbeurs. Met The Frame laat Samsung al jaren zien hoe technologie en kunst elkaar versterken en daarom Samsung springt hierop in door in restaurant Beluga in Maastricht NFT-kunstwerken tentoon te stellen. Dat gebeurt op The Frame, een prachtige lifestyle-tv die voor elke huiskamer een aanwinst is. De expositie vindt gelijktijdig plaats met de TEFAF en de NFT-Galerie in Beluga is op alle dagen van 15:00 uur tot 18:00 uur gratis toegankelijk.

The Frame en NFT-kunst
“In een periode waar Maastricht in het teken staat van kunst, vragen wij in het Maastrichtse restaurant Beluga aandacht voor NFT-kunst,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio van Samsung Benelux. “Dat doen we natuurlijk op The Frame. Via The Frame Art Store heb je toegang tot de meest aansprekende kunstwerken, designs en fotografie uit de wereldgeschiedenis. Tijdens de expositie komen daar in de galerie nog eens talloze NFT’s bij.”
Tijdens de expositie worden in restaurant Beluga NFT’s niet alleen getoond, ook maken bezoekers kennis met alle ins en outs van het fenomeen. Zo kom je meer te weten over de technologie, de werking en de mogelijkheden. In de NFT-galerie worden alle kunstwerken op The Frame TV’s van Samsung tentoongesteld. De kunstwerken zijn te zien via de Nifty Gateway NFT-app. De NFT-galerie wordt gemaakt in samenwerking met Blockchain Netherlands Foundation, het grootste ecosysteem van de industrie in Nederland. Verder kun je NFT’s aanschaffen en krijgt iedereen die de galerie in Beluga bezoekt een NFT cadeau.

Samsung The Frame