De populaire Sonos Roam krijgt een broertje, namelijk de Sonos Roam SL. Ook deze bluetooth speaker is lekker compact, maar ditmaal wel zonder microfoon en goedkoper.

Vandaag introduceert Sonos de Roam SL, een draagbare luidspreker die thuis mooi klinkt en overal mee naartoe kan worden genomen, zonder microfoon en met een lagere prijs. Door het ontbreken van de microfoon worden bepaalde functies niet ondersteund, zoals ingebouwde stembediening, automatische trueplay en Sound Swap. Net als de Sonos Roam biedt de Roam SL een mooi geluid voor zijn grootte, een batterij die de hele dag meegaat, eenvoudige setup en handige functies in een duurzaam en draagbaar ontwerp. Roam SL is verkrijgbaar vanaf 15 maart voor € 179,- (de 'gewone' Roam kost € 199,-) en vanaf vandaag al te pre-orderen via https://www.sonos.com/nl-nl/shop/roam-sl en verschijnt in Lunar White en Shadow Black.

Meer over Roam (SL)
• Mooi gedetailleerd en helder geluid
• Maak thuis verbinding met de rest van je Sonos-systeem via wifi en schakel automatisch over op Bluetooth wanneer je de deur uit gaat.
• Koppel Roam SL via wifi met een tweede Roam SL óf Roam voor stereogeluid.
• Tot 10 uur ononderbroken afspelen op een enkele lading en tot 10 dagen batterijduur in de slaapstand. Voor een nog langere levensduur van de batterij kun je de ‘Batterij besparen’-instelling inschakelen zodat jouw luidspreker volledig wordt uitgeschakeld wanneer deze niet wordt gebruikt.
• De Roam SL is stofdicht en volledig waterdicht met een gecertificeerde IP67-classificatie.
• Drukknoppen helpen voorkomen dat je onderweg per ongeluk op een knop drukt.
• De driehoekige vorm en het zachte profiel geven Roam SL een fijn houvast en zorgen ervoor dat de luidspreker er mooi uitziet in huis.
• Plaats Roam SL verticaal zodat deze minder ruimte inneemt of leg Roam SL horizontaal voor extra stabiliteit op oneffen oppervlakken. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Roam SL Camping 1

Nieuwe stations voor Sonos Radio
Bijna tegelijk met de nieuwe Roam SL zijn er nieuwe stations, speciaal voor de Nederlandse luisteraar, naar Sonos Radio gekomen. Sonos’ gratis radio streaming service komt met Lekker Niksen (ontspannende rock en pop), Spraakwater (hiphop van eigen bodem en over de grens), R&Beats en New Dance (elektronische juweeltjes van Nederlandse en internationale DJ’s). Bovendien breidt Sonos Radio het aanbod van countrymuziek uit, met o.a. Modern Roots, Classic Country en Country Forever.

Sonos Radio 2