Ring heeft een uitbreiding voor de Ring Stick Up Cam, namelijk de Ring Pan-Tilt Mount. Hiermee kun je veel meer beeld van je omgeving krijgen.

Ring is een bekende naam op het gebied van slimme videodeurbellen. Ook voor andere apparaten op het gebied van het beveiligen van je woning hebben ze het een en ander in huis. Zo kwamen ze recentelijk nog met een nieuwe Ring Alarm-sensor die een melding doorgeeft wanneer er een raam wordt ingeslagen. Nu lanceren ze de Ring Pan-Tilt Mount, een op afstand bedienbare standaard waarmee je veel meer beeld kunt krijgen van de omgeving. De standaard kan namelijk draaien en kantelen, zodat het ‘gezichtsveld’ van de Ring Stick Up Cam veel groter wordt. De Ring Pan-Tilt Mount kun je overigens eenvoudig bevestigen aan een Stick Up Cam.

Prestaties Ring Pan-Tilt Mount
De Ring Pan-Tilt Mount biedt een horizontale rotatie van 340 graden en een verticale kanteling van 60 graden, waardoor het standaard statische gezichtsveld 130 graden uitgebreid wordt tot een verstelbaar panoramisch beeld. Hierdoor kun je de plekken die normaal blinde hoeken waren, nu ook in beeld brengen.
Dit statief vereist geen extra elektrische bron voor gebruik met Stick Up Cam Plug-in. Indien je een Stick Up Cam Battery of Stick Up Cam Solar hebt, dan heb je voor gebruik de stekker voor binnen en buiten nodig. Deze kun je los kopen of in een bundel met de standaard samen. De draai- en kantelstandaard kun je eenvoudig aan je camera koppelen. Monteer het aan de muur of zet het op een vlakke ondergrond neer om het op het meerdere plekken te kunnen gebruiken. Net als de Stick Up Cam heeft de Ring Pan-Tilt Mout een weerbestendig ontwerp, zodat je deze ook buiten kunt gebruiken.

Pan Tilt Mount White onderdelen

Ring-app
Wanneer je de Ring Pan-Tilt Mount wilt gebruiken, dien je in te loggen op het livebeeld van je camera. Kies hier voor Draaien. Vervolgens kun je via het scherm je camera omhoog en omlaag en van links naar rechts bewegen. Wanneer je een favoriete camerastand hebt, is het mogelijk om deze op te slaan voor als je livebeeld afsluit. De camera gaat dan automatisch terug naar de positie.

Pan Tilt Mount Ring app

Prijs en beschikbaarheid
De Ring Pan-Tilt Mount is per direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een prijs van € 44,99. Als je nog geen Stick Up Cam Plug-in hebt, kun je deze kopen in de bundel met de standaard voor een prijs van € 54,99.