Binnenkort is de vernieuwde Samsung Bespoke Jet draadloze stofzuiger met All-in-One Clean Station beschikbaar. Deze Bespoke Jet is uitgerust met onder andere een beter filtratiesysteem en en betere Digital Inverter Motor.

Samsung staat bekend om zijn opvallende innovaties. Vorig jaar lanceerden ze al een nieuw apparaat in de Bespoke-serie, namelijk de Bespoke Airdresser. Nu komen ze met een nieuwe Bespoke stofzuiger, namelijk de Bespoke Jet draadloze stofzuiger. Deze is onder andere voorzien van het All-in-One Clean Station: deze laadt de stofzuiger op en leegt het apparaat automatisch.

Ontwerp Samsung Bespoke Jet
Net zoals de andere huishoudelijke apparaten van de Samsung Bespoke-serie is dit apparaat slank en modern, zodat het bij het interieur past. De Samsung Digital Invertor Motor in de Bespoke Jet is 47 procent lichter dan de motor van zijn voorganger, de Jet 90. De Digital Invertor Motor genereert 210 watt aan zuigkracht, bij de Jet 90 is dit 200 watt.
Verder weegt de body van de Bespoke Jet 1,44 kg, waar dit bij zijn voorganger de Jet 90 2,8 kg is.
De Bespoke Jet beschikt over een lcd-scherm met ondersteuning in 29 talen: Bulgaars, Chinees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Ests, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kazachs, Lets, Litouws, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Zweeds, Thai en Oekraïens. Op het display kun je onder andere de zuiginstellingen en accuduur aflezen. Ook biedt het scherm uitleg over mogelijke problemen waar je tegenaan kunt lopen, zoals verstoppingen, objecten in borstels of ontbrekende filters. Het lcd-scherm laat dan ook direct de oplossingen hiervoor zien.

Prestaties Samsung Bespoke Jet
De Samsung Bespoke Jet maakt dus gebruik van een All-in-One Clean Station, die na het koppelen van de stofzuiger de stofbak automatisch leegt. Hierdoor ontsnappen kleine stofdeeltjes niet meer, dankzij de unieke Air Pulse-technologie. Tegelijkertijd laadt het Station de Bespoke Jet op.
Verder beschikt de Bespoke Jet over een 99,999 procent filtratiesysteem, wat betekent dat tijdens het gebruik van de stofzuiger er alleen schone lucht het apparaat verlaat. Terwijl lucht wordt opgezogen, scheidt de belangrijkste cycloon de grote stofdeeltjes die vervolgens opgevangen worden in een metalen glasfilter. Een microfilter vangt de kleinste stofdeeltjes op en een fijnstoffilter vangt het kleinste stof op dat normaal gesproken makkelijk ontsnapt. Alle onderdelen en filters zijn afwasbaar.
De Bespoke Jet kan worden uitgebreid met een vernieuwde Spray Spinning Sweeper. De twee draaiende dweilen roteren tot 100 minuten en zorgen voor een effectieve schoonmaakbeurt voor harde vloeren. De Sweeper heeft een watertank van 150 ml, waardoor je makkelijker extra water kunt sproeien.

Batterij Samsung Bespoke Jet
De Samsung Bespoke Jet is uitgerust met een grote batterij dat beschikt over een capaciteit van 2200 mA. Het apparaat gaat tot een uur mee. Wanneer dit uur voorbij is, kun je eenvoudig de accu verwisselen om twee uur langer door te gaan. Samsungs technologie zorgt ervoor dat de batterij 70 procent van zijn originele prestaties behoudt tot 500 laadcycli.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Bespoke Jet is beschikbaar vanaf februari 2022 in Nederland in de kleuren Misty White en Woody Green. De verkoopadviesprijs van de Misty White Complete is € 799,- en die van de Woody Green Complete Extra € 949,-.