Samsung mikt met de luxe Bespoke AirDresser op consumenten die dagelijks frisse en schone (zakelijke) kleren willen zonder te wassen, textielverfrissers te gebruiken of de kleding naar de stomerij te brengen. De luxe stoomkast van Samsung stoomt, droogt en verfrist je favoriete kleding bovendien binnen een half uur.

Met de Samsung Bespoke AirDresser haal je een mooie, handige en dure kledingstomer in huis. Je hoeft je kleren niet te wassen, textielverfrissers te gebruiken of een bezoekje aan de stomerij te brengen. De luxe stoomkast van Samsung stoomt, droogt en verfrist je favoriete kleding binnen een half uur.
De Bespoke AirDresser verfrist en reinigt delicate kleding dus in snel tempo en is geschikt voor delicate stoffen zoals suède, leer en wol. Zelfs accessoires, zoals stropdassen, kunnen in de stoomkast gehangen worden. Afhankelijk van de stof en het benodigde programma varieert de stoombeurt van 20 minuten tot 2 uur, waarna je je direct kunt omkleden en er weer op uit kunt.

Hoe de Bespoke AirDresser werkt
Om kleding fris te houden, gebruikt de Bespoke AirDresser JetSteam. Door hoge temperaturen tot diep in de stof te laten doordringen, verwijdert de JetSteam 99,9% van de meest voorkomende bacteriën en virussen en wordt 100% van de huisstofmijt[1] gedood. Zo ben je zeker van fris bedlinnen en kleding.
Daarnaast gebruikt de Bespoke AirDresser een geurfilter dat 99% van de gassen verwijdert die vieze geurtjes[2] veroorzaken. Ook die van zweet, tabak en eten. De keramische filter breekt geur veroorzakende deeltjes af en voorkomt op die manier dat de geurtjes zich in het apparaat ophopen. Met de functie Wrinkle Care wordt een combinatie van lucht en stoom gebruikt om alle kleding glad te strijken.
De Bespoke AirDresser is onderdeel van het Samsung-ecosysteem en eenvoudig te bedienen via SmartThings op je smartphone. Zo geeft de app aan welke programma’s het meest geschikt zijn en laat het je weten wanneer het programma afgelopen is.

Modern en stijlvol
De Bespoke AirDresser lijkt op een stijlvolle en moderne garderobekast met een glanzende deur. De stoomkast is beschikbaar in 1 maat (18 inch) met handige afmetingen, waardoor deze in verschillende ruimtes en kastenwanden te plaatsen is. De deur is gemaakt van wit glas en past daarmee goed in de hedendaagse interieurs of inloopkast. De stoomkast houdt zichzelf schoon met de Self Clean-technologie door een combinatie van warmte, lucht en stoom en heeft geen agressieve of dure reinigingsmiddelen nodig.
“Naast wasmachines en drogers bieden we nu ook de stoomkast aan om kleding snel en eenvoudig op te frissen,” zegt Maxime Parein, Head of Marketing Huishoudelijke Apparaten bij Samsung Benelux. “De stoomkast is een uitkomst voor iedereen met delicate kantoorkleding waarvoor je normaal gesproken wekelijks naar de stomerij gaat. Denk aan je maatpak, blouses of colberts. Na een kantoordag hang je de kleding eenvoudig in de Bespoke AirDresser en binnen no-time is de kleding weer fris en schoon om de volgende dag weer aan te kunnen. Het tijdloze design met witte glazen deur past in ieder interieur.”

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Bespoke AirDresser is vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.649,-.

[1] Onderzocht door Intertek. 1) verwijdert 99,9% van de virussen, waaronder Influenza B, Norovirus, Rhinovirus, Hepatitis A, Rotavirus en enterovirus. 2) Elimineert 99,9% van de bacteriën zoals Staphylococcus aureus, E. coli, MRSA, Streptococcus pneumoniae, Legionella pneumophilia, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Corynebacterium diphtheriae en Enterococcus faecalis. Gebaseerd op testen door Korea University, College of Pharmacy. Elimineert 99,9% van de virussen, waaronder Influenza A, Coronavirus, Adenovirus en Herpes.
[2] Onderzocht door Intertek. Elimineert 99% van iso-valerinezuur: zweet, 4-ethenylpyridine: tabak, valeraldehyde: gebraden vlees en tetrachloorethyleen. Testen op iso-valerinezuur en 4-ethenylpyridine op basis van KS K0891-standaard. De resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden.

SAMSUNG Bespoke PLANTSOME KLEDINGSTOMER