Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe Innr slimme lichtschakelaars verkrijgbaar voor meer gemak en comfort: de Smart Button en Remote Control. Ook introduceert Innr drie starterkits om eenvoudig manier kennis te maken met slimme verlichting.

Innr is een specialist in de slimme verlichtingsmarkt. Zo introduceerden ze eerst al hun eigen bridge om lampen via de Innr-app te bedienen. Vanaf 11 januari zijn twee nieuwe slimme lichtschakelaars beschikbaar: de Smart Button en Remote Control. Ook deze slimme schakelaars kunnen in combinatie met de Innr-bridge gebruikt worden om alle slimme Innr wifi- of Zigbee-lampen te bedienen. Ook zijn ze compatibel met Philips Hue en Samsung SmartThings. De Smart Button of Remote Control kunnen eenvoudig opgehangen worden op een plek naar keuze door middel van het bijgeleverde wandplaatje. Daarnaast zijn ze ook te plakken op een metalen ondergrond doordat de schakelaars magnetisch zijn.

Innr Smart Button 
Dankzij de Innr Smart Button kun je zelf kiezen welke lampen je wilt bedienen. Dit kunnen alle slimme lampen in huis zijn, maar ook een select aantal lampen. Met één knop gaan ze aan en uit en wanneer je deze knop langer ingedrukt houdt, kun je de lampen dimmen of ze feller laten schijnen. Het gebruik van de Innr-bridge in combinatie met de app geeft je als gebruiker de mogelijkheid om vijf van jouw favoriete routines op te slaan. Wanneer je wilt wisselen tussen deze routines, klik je twee keer achter elkaar op de knop.

Innr Smart Button

Innr Remote Control
Waar de Smart Button één knop heeft, heeft de Remote Control er vijf. Hiermee kun je slimme Innr wifi- en Zigbee-lampen bedienen, door ze te dimmen of feller te laten schijnen door middel van het drukken op de pijlen naar boven of beneden. Wanneer je de pijlen links of rechts ingedrukt houdt, krijg je de keuze welke lichtkleur je in huis wilt dat past bij de juiste stemming. Ook met de Remote Control is het mogelijk om via de Innr-app vijf favoriete routines te maken en op te slaan. Op deze manier switch je makkelijk tussen verschillende lichtkleuren.

Innr Remote Control

Innr starterkits
Naast de Smart Button en de Remote Control introduceert Innr ook drie starterkits om op een laagdrempelige manier kennis te maken met slimme verlichting. Je kunt eenvoudig met je slimme verlichting de sfeer in diverse ruimtes veranderen. De slimme schakelaars zijn onderdeel van deze starterkits en deze starterkits zijn uit te breiden met diverse peertjes, spotjes, armaturen of buitenverlichting.

Prijs en beschikbaarheid
De Smart Home en de Remote Control zijn beide per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 19,99.
Verder zijn de drie starterkits ook per direct verkrijgbaar:
Starterkit met de Bridge, Smart Button en 2-pack Comfort Bulbs - € 74,99
Starterkit met de Bridge, Remote Control en 2-pack Colour Bulbs - € 99,99
Starterkit met de Bridge, Remote Control en 2-pack Colour Spots - € 99,99
De starterkits en slimme lichtschakelaars zijn verkrijgbaar op https://www.innr.com/nl/