Om je slimme lampen te verbinden met de handige en vernieuwde Innr-app, heeft Innr nu ook een eigen bridge. Hiermee bedien je je lampen, ook van Philips Hue, altijd en overal en je kunt ze ook eenvoudig bedienen met je smartphone of je stem.

Innr is een Nederlandse specialist op het gebied van slimme verlichting en brengt vandaag de vernieuwde Innr-bridge op de markt. Met deze bridge verbind je jouw slimme lampen aan de handige en vernieuwde Innr-app, waardoor jouw lampen altijd en overal te bedienen zijn. Ook als je internet uitvalt, wel zo veilig. Koppel slimme armaturen, buitenverlichting, schakelaars of sensoren en creëer een mesh-netwerk voor optimaal bereik door het hele huis. Je bedient jouw lampen eenvoudig met je smartphone of je stem.

Koppel slimme apparaten aan de Innr-bridge
De Innr-bridge kan tot dertig lampen tegelijk aansturen. Naast peertjes of spotjes kun je ook slimme plafond-, inbouw- en buitenverlichting moeiteloos koppelen aan de app. Wil je extra comfort? Dan kun je ook slimme schakelaars en sensoren toevoegen, die later dit jaar verkrijgbaar zijn. De mobiele schakelaars hang je op of leg je neer waar je ze het vaakst gebruikt, bijvoorbeeld bij de trap, bij de voordeur of naast de bank. Dankzij sensoren hoef je geen knop meer aan te raken. Hang ze op in de gang, op de wc of overloop en de lampen gaan vanzelf aan op de kleur of dimstand van jouw voorkeur en alleen op het moment dat jij dat wilt.

Vernieuwde app
Met de Innr-app kun je iedere lamp schakelen, dimmen en van kleur veranderen. Uiteraard bestuurt de app jouw slimme (Zigbee-)lampen die aan de Innr-bridge gekoppeld zijn, maar het mooie is ookdat je met deze app ook de Innr wifilampen kunt bedienen. Je kunt in de app verschillende groepen maken met een combinatie van Zigbee- en wifilampen en deze samen bedienen.
De Innr-app is volledig vernieuwd. Zo kun je lampen individueel of per kamer bedienen, vooringestelde routines kiezen of zelf routines maken met je favoriete instellingen, of alle verlichting in het hele huis in één keer uitzetten. Je kunt ook een dag- of weekprogramma maken, helemaal afgestemd op jouw leven. Stel bijvoorbeeld in dat je verlichting automatisch aanspringt als het gaan schemeren, gebruik een slimme lamp op je nachtkastje als wake-up light of laat de verlichting ’s avonds langzaam dimmen, zodat je ogen zich ontspannen en jij vervolgens beter slaapt. De timers zijn ideaal als je niet in het donker thuis wil komen, automatisch alle verlichting in één keer uit wil zetten of inbrekers om de tuin wil leiden als je niet thuis bent.

Spraakbesturing met Alexa, Google en Siri
Je kunt jouw Innr-systeem eenvoudig aan Amazon Alexa of Hey Google koppelen of Siri Shortcuts gebruiken om je lampen met stemcommando’s te bedienen. En met een Alexa Routine zet je bijvoorbeeld met een commando de verlichting aan, speel je je favoriete playlist af en start je de waterkoker of espressomachine. “Alexa, good morning!”
Kies zelf welke merken Zigbee-lampen jij wilt gebruiken. De Innr-bridge werkt namelijk met alle Zigbee gecertificeerde lampen. Natuurlijk met alle Innr-lampen, maar ook met die van Philips Hue of Smart+.

Prijs en beschikbaarheid
De Innr-bridge is vanaf vandaag te koop voor een adviesprijs van € 39,99 via https://www.innr.com/product/innr-bridge/

Innr bridge