Max Verstappen is een meerjarige samenwerking aangegaan met Viaplay als Viaplay-ambassadeur. Wat houdt dit in voor jou als kijker?

In elk land waar Viaplay exclusieve Formule 1-rechten bezit, zal Verstappen de ambassadeur van Viaplay zijn. Het doel hiervan is om exclusieve content te creëren voor Viaplay-abonnees. Deze content zal bestaan uit een kijkje in het leven van de Formule 1-wereldkampioen. Als abonnee kun je zien hoe Verstappen omgaat met de druk in en buiten de paddock en kun je meegenieten van de strijd op de F1-circuits.

Vanaf maart is elke race, inclusief de Dutch Grand Prix op Zandvoort, van Formule 1 te zien op Viaplay, waar je Max Verstappen kunt volgen in zijn reis naar de verdediging van zijn wereldtitel.  Naast de eerder bekend gemaakte internationale experts David Coulthard, Mika Häkkinen en Tom Kristensen zal ook de vader van Max, Jos Verstappen, regelmatig te zien zijn in de paddock. Met 106 Grand Prix-starts achter zijn naam zal Jos Verstappen zijn zoon Max ondersteunen gedurende het seizoen.

Viaplay in Nederland
Viaplay zal gelanceerd worden in Nederland op 1 maart 2022. Nordic Entertainment’s streamingdienst biedt een uniek aanbod aan van premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en series en content voor kinderen. Naast Formule 1 zal de dienst de Nederlandse thuisbasis zijn van Bundesliga, PDC darts en meer, met Premier League vanaf augustus. Een abonnement, van 13,99 euro per maand, kan direct bij Viaplay worden afgesloten of via verschillende partners, waaronder VodafoneZiggo en KPN.

Viaplay F1