December is de feestmaand en na Sinterklaas staat Kerst voor de deur. Lees hieronder de OPPO decemberdeals met aanbiedingen die tot en met 26 december lopen.

In deze tijd van het jaar zijn er veel aanbiedingen. In dit artikel lees je welke aanbiedingen OPPO heeft, zodat je op een voordelige manier mooie kerstcadeaus kunt kopen voor je naasten door middel van de decemberdeals. Alle deals zijn ook te zien op de website van OPPO. 

Deal 1: OPPO Find X3 Pro voor € 1.049,- + gratis OPPO Enco X (t.w.v. € 179,-)
De OPPO Find X3 Pro 5G is de eerste OPPO-smartphone die zowel 1 miljard kleuren vastlegt, opslaat als weergeeft, wat zorgt voor een echte en heldere kijkervaring met 10bit beeld- en videoverwerking. Daarnaast heeft het toestel een 50 MP quad-cameraopstelling met o.a. een 3MP-microlens waarmee je de kleinste details kunt vastleggen en zelfs tot 60x kunt inzoomen. De OPPO Find X3 Pro 5G levert eveneens allround prestaties voor soepele en gebruiksgerichte acties.
Deze OPPO Enco X draadloze oordopjes zijn het resultaat van de eerste samenwerking met Scandinavische speakerfabrikant Dynaudio. Ze bevatten een nieuwe Dynamic Bass Enhanced Engine 3.0 Acoustic System ontwikkeld met nieuwe materialen, structuur en technologie. Daarnaast ondersteunen de oordopjes hybrid Active Noise Cancelling (ANC) en zijn ze uitgerust met dual-core digitale bluetooth-ruisonderdrukking. De draadloze oordoppen gaan tot 25 uur mee na één oplaadbeurt zonder ANC, en 20 uur met ANC.

Deal 2: OPPO Find X3 Neo voor € 699,- + gratis OPPO Enco X (t.w.v. € 179,-)
Eerder hebben wij een review over de OPPO Find X3 Neo geschreven met alle specificaties. In het kort: de OPPO Find X3 Neo komt de snelle Snapdragon 865-chip, 90Hz verversingsnelheid en 12GB werkgeheugen. Verder beschikt hij over 256GB opslaggeheugen, een batterij van 4500 mAh en de meegeleverde supersnelle 65W- lader laadt het toestel in 35 minuten volledig op. De Find X3 Neo is verder voorzien van Wi-Fi 6, Bluetooth 5 en NFC waarmee je contactloos kunt betalen. Meegeleverd wordt een transparant beschermhoesje, een screenprotector en oortjes die je via de usb-c-aansluiting kunt verbinden. Meer informatie over de OPPO Enco X draadloze oordopjes, lees je hierboven.  

Deal 3: OPPO Enco Free2 voor € 79,- i.p.v. € 99,-
In samenwerking met het Deense hifibedrijf Dynaudio levert de OPPO Enco Free2 rijke, natuurlijke geluiden voor optimale geluidsprestaties. Bovendien zorgen de Triple-Mic Call Noise Cancelling-functie en Transparency-modus voor helder geluid, of gebruikers nu aan het bellen zijn of liever omgevingsgeluid meekrijgen. Daarnaast is de draadloze hoofdtelefoon voorzien van gepersonaliseerde Active Noise Cancelling (ANC) en een geluidsequalizerfunctie. Hiermee kunnen gebruikers een volledig persoonlijk geluidsprofiel instellen, resulterend in een maatwerk audio-ervaring.

Deal 4: OPPO Watch 46mm voor € 319,- i.p.v. € 349,-
De OPPO Watch 46mm draait op Wear OS van Google, ondersteunt wifi, is makkelijk in gebruik, handig voor onderweg en ideaal om te schakelen tussen privé en zakelijk. Door slimme gezondheidsfuncties, zoals hartslag- en slaapregistratie, en ‘5 min’ workouts is de OPPO Watch de ideale trainingspartner tijdens sportieve activiteiten.

Beschikbaarheid
Alle deals behalve de OPPO Enco Free2 zijn verkrijgbaar bij alle retailers zoals CoolBlue, Mediamarkt en meer. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in de OPPO e-store. De OPPO Enco Free2 is exclusief verkrijgbaar in de OPPO e-store.