JBL komt met de nieuwe Flip 6, een draadloze speaker met nieuwe audioconfiguratie met dubbele passieve radiatoren en verkrijgbaar in frisse kleuren. Bovendien beschikt de JBL Flip 6 over een verbeterde JBL Pro Sound.

De Flip-serie van JBL is populair getuige de verkoopsuccessen en met de Flip 6 wil JBL dat succes continueren. Daarom heeft de Flip 6 een nieuwe audioconfiguratie met dubbele passieve radiatoren voor een diepe bas, krachtige racetrack-vormige woofer en een aparte tweeter voor een hoge frequentie-uitbreiding. Hierdoor moet de speaker muziek tot in meer details leveren. Voorzien van het nieuwe JBL-logo valt de JBL-speaker meer op, daarnaast is hij verkrijgbaar in nieuwe frisse kleuren. Verder beschikt hij over de PartyBoost-functie, tot 12 uur speeltijd, Bluetooth 5.1, en met IP67 is hij volledig water- en stofdicht.

Prijs en beschikbaarheid
De JBL Flip 6 is vanaf november 2021 beschikbaar via JBL.nl voor € 139,00 in de kleuren Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green en Squad.

JBL Flip 6 swiper