Voor flexibel werken wil je flexibele, compacte en multifunctionele apparaten die je altijd en overal verbonden houden. Heb je stroom en gemak nodig, dan bieden de InstantStation Wireless Stand (draadloze oplaadstandaard) en de draagbare ClearCall speakerphone van InfinityLab een oplossing.

Nu flexibel werken de nieuwe norm is geworden, is ook onze afhankelijkheid van technologie toegenomen. Als gevolg daarvan hebben we behoefte aan flexibele, multifunctionele apparaten die compact zijn en ons altijd en overal verbonden houden. Daar waar stroom en gemak nodig zijn, bieden InfinityLab's nieuwe draadloze oplaadstandaard en draagbare speakerphone, zoals wij al eerder in een nieuwsbericht over InfinityLab hebben gemeld, een uitkomst. 

InfinityLab InstantStation Wireless Stand
De nieuwe Qi-certified InstantStation Wireless Stand is er om de kabels weg te werken en je werkplek thuis overzichtelijker te maken. Dankzij de usb-a-poort en usb-c-poort kunnen tot drie apparaten tegelijkertijd veilig snel worden opgeladen, inclusief laptops met usb-c-ingang. En wil je niet je videogesprek of livestream moeten pauzeren, omdat als je batterij leeg is? Plaats je telefoon dan horizontaal of verticaal op de standaard om gewoon door te gaan waar je mee bezig bent. Het compacte InstantStation is bovendien slim: het weet hoe het de energie moet optimaliseren en verdelen op basis van wat er is aangesloten.

InfinityLab ClearCall speakerphone
Hoewel veel microfoons en luidsprekers van onze laptops en telefoons prima zijn, wil je bij het 'inbellen' tijdens vergaderingen dat de audio duidelijk en betrouwbaar is. Volgens InfinityLab biedt de ClearCall draagbare usb- en bluetooth-speakerphone heel heldere telefoongesprekken en een batterijduur van 24 uur. Het kan zelfs worden gebruikt als een powerbank om onderweg je apparaten op te laden. Ontworpen met vier far-field microfoons voor 360-graden dekking, ben je goed te verstaan. En met de geïntegreerde echo- en ruisonderdrukkingstechnologie hoef je je geen zorgen te maken over omgevingsgeluid.

Duurzaam
Niet alleen zijn alle InfinityLab producten compact, ruimte-efficiënt en gemaakt met behulp van de nieuwste technologie, ook zijn ze ontworpen met het oog op duurzaamheid. De producten zijn gemaakt van 90% gerecycled plastic en elk product is verpakt in plastic-vrije materialen van FSC-gecertificeerd papier bedrukt met soja-inkt. Daarnaast zijn de optionele usb-c- en Lightning-oplaadkabels geweven van gerecyclede polyestergaren.

Prijs en beschikbaarheid
De InfinityLab InstantStation Wireless Stand en ClearCall speakerphone zijn verkrijgbaar in zwart of blauw en vanaf nu te verkrijgen voor € 69,99 en € 129,99 via Infinitylab.nl.

InfinityLab ClearCall