Harman heeft vandaag InfinityLab gelanceerd, een nieuwe lijn van laadaccessoires en conference call-apparatuur zoals powerbanks, wandopladers, draadloze oplaadstations, kabels en een speakerphone.

Harman is populair onder audioliefhebbers door merken als JBL, AKG en Harman Kardon. Met InfinityLab lanceert Harman een nieuwe productlijn voor geavanceerde laadaccessoires en conference call-apparatuur. Met powerbanks, wandopladers, draadloze oplaadstations, kabels en een speakerphone wil InfinityLab producten bieden die gebruikers verbonden houdt, zowel thuis, onderweg, in het klaslokaal of op kantoor.

InfinityLab
De producten van InfinityLab zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn volgens InfinityLab ontwikkeld met de focus op snelheid, efficiëntie en veiligheid. Voorbeelden hiervan zijn de snellaadtechnologieën die Power Delivery 3.0 ondersteunen, de slimme energieverdeling en producten zijn ontworpen met Galliumnitride (GaN) om adapters te creëren die kleiner en lichter zijn dan de meeste andere opladers. Bovendien is er uitstekende veiligheid dankzij bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, overladen, overstroom en overspanning en kun je ze gemakkelijk draadloos opladen met meerdere laadspoelen.

Duurzaaam
Bij de ontwikkeling van de InfinityLab-productlijn staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel: alle producten zijn gemaakt van 90% gerecycled plastic. Ook zijn alle laadkabels gemaakt van gerecyclede polyestergaren. Alle producten zijn bovendien plastic-vrij verpakt in met soja-inkt bedrukt FSC-gecertificeerd papier. Zo wordt niet alleen gedacht aan de behoefte van nu, maar ook aan de wereld van morgen.

Prijs en beschikbaarheid
Vanaf vandaag zijn meerdere producten exclusief beschikbaar op Infinitylab.nl en zijn bijvoorbeeld de InfinityLab InstantConnect-kabels beschikbaar in verschillende uitvoeringen vanaf € 14,99.

1 INFINITYLAB INSTANTGO 10000 WIRELESS HERO BLUE 0083 x3