Arlo komt met een nieuwe beveiligingsapparaat, de Arlo Pro 4. Deze camera installeer je 2x zo snel dankzij de directe wifi-connectiviteit, zodat je de Arlo SmartHub niet meer nodig hebt

De Arlo Pro 4-beveiligingscamera is een aangepaste versie op de door ons bekroonde Pro 3-camera met liefst 4,5 sterren. De Pro 4-camera beschikt namelijk over dezelfde hightech opties, maar zonder de noodzaak voor de SmartHub is de Pro 4 nog sneller en gemakkelijker te installeren. De Pro 4 is 100% kabelvrij en kan door de gebruiker zelf in enkele minuten worden geïnstalleerd en door middel van een QR-code met de app worden verbonden. Zo beveilig je jouw eigendommen binnen een mum van tijd. Eenmaal geïnstalleerd geeft de prima 2K HDR-videoresolutie een gedetailleerd beeld en kun je tot 12x zonder kwaliteitsverlies inzoomen op belangrijke kenmerken die kunnen helpen bij het identificeren van een verdachte. Met een breed weergaveveld van 160 graden houd je je eigendommen goed in de gaten.

Arlo Pro 4: meteen actie
De Pro 4 stuurt direct bewegingswaarschuwingen naar je telefoon wanneer beweging wordt gedetecteerd. Als het een indringer is, kun je ervoor kiezen om de ingebouwde sirene automatisch af te laten gaan of om de sirene te activeren vanuit de Arlo-app. De Arlo Pro 4 is voorzien van Color Night Vision, zodat je zelfs in het donker de belangrijke details kunt zien. Krachtige, geïntegreerde spotverlichting helpt ongewenste bezoekers ook ‘s nachts af te schrikken. Bovendien kunnen gebruikers dankzij de kristalheldere tweewegs-audio via de ingebouwde microfoon en luidspreker van de camera op afstand iedereen in het huis horen en duidelijke gesprekken voeren.

Geavanceerde bescherming met SMART-beveiliging
Het is mogelijk om de Arlo Pro 4-camera te koppelen aan een maandelijks Arlo SMART-beveiligingsplan om jouw smart home beveiliging verder te personaliseren en te beheren. SMART biedt geavanceerde detectiefuncties die worden aangedreven door kunstmatige intelligentie om effectief onderscheid te maken tussen mensen, dieren, voertuigen en pakketten, zodat je nog sneller een potentiële bedreiging kunt identificeren en actie kunt ondernemen. Bovendien stelt Smart gebruikers in staat om nog sneller te reageren door het gepatenteerde lock screen en geeft het de mogelijkheid om video’s in de cloud op te slaan en terug te kijken.

Prijs en beschikbaarheid
Met een adviesprijs van € 249,99 is de Arlo Pro 4-camera beschikbaar op Amazon en andere geautoriseerde Arlo-retailers.