Anker introduceert de eufy HomeVac S11 Reach, een steelstofzuiger die geschikt moet zijn voor elke ondergrond en in elke hoek komt. Dit lichtgewicht model is makkelijk in gebruik en onderhoud en heeft een accuduur van maximaal 40 minuten.

Anker Innovations heeft een breed assortiment op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, zoals het Anker Eufycam beveiligingssysteem. Nu introduceert Anker de eufy HomeVac S11 Reach steelstofzuiger.

eufy HomeVac S11 Reach
De eufy HomeVac S11 Reach is het nieuwste lid van de HomeVac-familie en is als zijn voorgangers de eufy Robovac 11s en 35c geschikt voor alle oppervlakken: van houten vloeren tot tapijt, meubels en fijne oppervlakken. Volgens Anker kan de eufy HomeVac S11 Reach tot 40 minuten actief gebruikt worden na slechts éénmaal opladen en kan eenvoudig aangepast worden met andere opzetstukjes of korter gemaakt worden voor het stofzuigen voor bijvoorbeeld de autoActiveer de Max-Mode wanneer een diepe schoonmaak nodig is. Door de verschillende modes is de eufy HomeVac S11 Reach geschikt voor gebruik bij verschillende soorten vuiligheid, van kruimels tot stof, en in combinatie met de verschillende opzetstukken ook efficiënt te gebruiken bij lastig te bereiken plekken.
“Met de eufy HomeVac S11 Reach voegen we een handzame robotstofzuiger toe ter vervanging van de traditionele stofzuiger. Een steelstofzuiger is een efficiente toevoeging op onze eufy HomeVac-familie,” zegt Claudia Meijer, Country Manager Benelux bij Anker Innovations. “De S11 Reach is een echte allrounder geschikt voor elk oppervlak en bruikbaar bij alle soorten vuil.”

Eufy maakt schoonmaken simpel
De eufy HomeVac S11 Reach is makkelijk in gebruik en onderhoud. Dit lichtgewicht model maakt gebruik van een tap- en dispense-systeem waarmee de vuilcontainer in seconden geleegd kan worden. Het gebruik van dual-vortex-technologie maakt het systeem stofdicht, en de wasbare filter garandeert minimaal onderhoud. Daarbij is de eufy HomeVac S11 voorzien van twee koppelstukken waardoor hij bijvoorbeeld ook gebruikt kan worden tussen de (auto)banken en harde oppervlakken.
Verder is de batterij simpel los te koppelen en is deze binnen 3,5 uur volledig opgeladen met de bijgeleverde AC-oplader. Door het 5-tier filtratiesysteem is de motor van de stofzuiger optimaal beschermd en garandeert deze een lange levensduur.

Eigenschappen eufy HomeVac S11 Reach
De belangrijkste eigenschappen van de eufy HomeVac S11 Reach zijn:
• Looptijd van 40 minuten (8 minuten in Max-Mode)
• Stofzak met inhoud van 650ml
• Oplaadtijd van 3,5 uur
• Verschillende opzetstukken inbegrepen
• Dual-vortex-technologie
• Tap- en dispense-systeem
• Geschikt voor fijne oppervlakken

Prijs en beschikbaarheid
De eufy HomeVac S11 Reach heeft een adviesprijs van € 249,- en is per direct verkrijgbaar bij Bol.com.

opzetstuk