Vanaf vandaag heeft Huawei een eigen webshop voor Nederland met naast de bekende producten ook exclusieve producten en unieke aanbiedingen. Zo hebben elke dag t/m 9 augustus de eerste 10 klanten tot 50% korting op een bepaald product.

Huawei lanceert vandaag met Huawei Store haar eigen webshop voor Nederland. Op https://consumer.huawei.com/nl/ vind je natuurlijk alle smartphones, wearables en hearables van Huawei, maar Huawei wil meer bieden met zijn eigen webshop. Gebruiksgemak moet voorop staan via een klantvriendelijke service met een volledig gratis bezorging en ook een kostenloze pick-upservice voor een retour binnen 14 dagen. In het bezorgpakket zal ook een voucher van 20 euro komen voor een eventueel volgende bestelling. Daarnaast heb je als klant toegang tot Huawei’s eigen productexperts via een online chatservice. Ook kunnen Huawei-gebruikers met elkaar in contact komen via de Huawei Community. Hier is het laatste Huawei-nieuws te vinden, kunnen ervaringen worden gedeeld en kunnen klanten meedoen aan (win)acties. Natuurlijk kun je tevens pre-orders plaatsen voor producten die binnenkort verkrijgbaar zijn in Nederland. Let wel, er wordt alleen in Nederland bezorgd.
Zoals bekend is er een handelsoorlog tussen China en de VS en mede daardoor beschikken de nieuwe(re) toestellen van Huawei niet over de Google Services. Huawei vangt dat op allerlei manieren op, zoals je hier kunt lezen. Tijdens de presentatie werd aangegeven dat In de webshop duidelijk wordt vermeld als het een no-Google PlayStore smartphone is…

Unieke aanbiedingen
De producten van Huawei zijn in veel (online)winkels te koop. Huawei wil zich met zijn eigen store ook op dit gebied onderscheiden. Zo zul je vaak bundels tegen bepaalde prijzen tegenkomen die je bij anderen niet zult zien. Ter gelegenheid van de opening van de webshop hebben elke dag t/m 9 augustus de eerste 10 klanten tot 50% korting op een bepaald product. Wil je van deze korting profiteren, wees dan een van de eersten dus. Let wel, dat geldt wel vanaf 9 uur 's ochtends. Overigens zal de Store wellicht niet voor elk product altijd de goedkoopste aanbieding hebben, maar dat geldt wel voor de bundels, aldus Marc Kerkmeester, Marketing Directeur Huawei CBG Nederland.

mark 4

Exclusieve producten
Huawei wil ook de nieuwste kleuren, limited editions en exclusieve producten aanbieden. Zo zullen de Huawei Sound X draadloze speaker, die in samenwerking met premium audiomerk Devialet is ontwikkeld, en ook de Huawei X Gentle Monster smart-zonnebril verkrijgbaar zijn.

Huawei wereldwijd nummer 1 qua shipped smartphones
Tijdens een redelijk exclusieve presentatie ging Kenny Li (Country Manager Huawei Consumer Netherlands) nog in op de bedrijfsresultaten van het eerste halfjaar. Opvallend is het feit dat Huawei in het tweede kwartaal wereldwijd de meeste smartphones 'verscheepte', mede door goede resultaten in thuisland China. Hierdoor stootte het Samsung van zijn troon, Apple is derde terwijl Xiaomi en Oppo de nummers 4 en 5 zijn.

kenny li 1