Vanaf woensdag 3 juni 2020 om 16.00u kunnen Sonos-gebruikers in Nederland luisteren naar de originele programmering op Sonos Radio. Naast de meer dan 60.000 internationale radiostations die Sonos Radio gebruikers biedt, zijn vanaf dan Sonos Sound System, Sonos Stations en Artist Stations beschikbaar.

Sonos voegt vanaf vandaag op Sonos Radio een eigen propgrammering toe met Sonos Sound System, Sonos Stations en Artist Stations. Een update van de Sonos-app zal de originele programmering van Sonos Radio vanaf 16.00u naar Sonos-gebruikers in Nederland uitrollen.

Sonos Sound System
Sonos Sound System is de advertentievrije Sonos-radiozender vanuit de radiostudio in de Sonos flagship-store in New York. Naast een stream van nieuwe en bekende muziek, zijn behind-the-scenes verhalen en een regelmatig door een artiest verzorgd Radio Hour als eerste te horen tijdens de uitzending die elke woensdag vanaf 18.00u beschikbaar is. Host Elia Einhorn gaat deze week in gesprek met de Britse producer Vegyn. Hierna komt Radiohead’s Thom Yorke voor nog twee gastbijdragen terug naar Radio Hour op Sonos Sound System, andere artiesten die volgen zijn Jarvis Cocker, Jeff Parker, Khruangbin, Soccer Mommy, Vagabon en Whitney.

Sonos Stations
Sonos Stations zijn meer dan 30 unieke radiostations gebaseerd op de favoriete genres van Sonos-gebruikers. Luister voor een verrassende stream naar stations als Pure Unplugged, Country Outlaws, Hip Hop Archive, Kids Rock en meer.

Artist Stations
Exclusieve artiestenstations vind je bij Artist Stations, een advertentievrije stream van een regelmatig bijgewerkte selectie van honderden nummers geselecteerd door artiesten, geïnspireerd door hun eigen invloeden en obsessies. In the Absence Thereof..., van Thom Yorke, en The Encyclopedia of Brittany van Brittany Howard van de Alabama Shakes zijn vanaf vandaag te beluisteren. Artist Stations van David Byrne van Talking Heads en Third Man Records volgen binnenkort.

Thom Yorke radio hour.1