Vanaf vandaag is de Samsung-smartphone Galaxy S10 ook verkrijgbaar in Prism Silver en wel via T-Mobile en Samsung e-store.

De Galaxy S10 is een van de paradepaardjes van Samsung dankzij de goede camera, lange batterijduur, snelle prestaties en optimale beveiliging. Vanaf vandaag is hij ook verkrijgbaar in een zilverkleurige versie: Prism Silver.

Samsung Galaxy S10 en S10+
De Samsung Galaxy S10 en S10+ worden soms niet alleen voorzien van software-updates zodat je o.a. met de Ultra-Wide-lens foto’s kunt maken in Night Mode, maar krijgen soms ook een nieuwe kleur. Vanaf vandaag is de Samsung-smartphone Galaxy S10 ook verkrijgbaar in Prism Silver en wel via T-Mobile en Samsung e-store. Hier vind je de meest gewaardeerde elementen van de S10 in het kort:
• Snelheid: verbinding met de nieuwe wifistandaard Wifi 6 geeft je een vier keer snellere verbinding in drukke omgevingen, zoals vliegvelden, en je hebt de snelste 4G-verbinding ooit (tot 2,0 Gbps).
• Gaming: de combinatie van optimale software, de beste hardware en het vapor chamber koelsysteem maken de S10 prima geschikt voor gaming. De Galaxy S10 heeft ook Dolby Atmos voor gaming.
• Beveiliging: de Galaxy S10 is gebouwd met Samsung Knox en heeft een beveiligde opslag met hardware-integratie, die privésleutels bewaart voor mobiele diensten met blockchain-ondersteuning.

Verder biedt de Galaxy S10 onder andere Fast Wireless Charging 2.0, IP68 water- en stofbestendigheid, een verbeterde processor en software zoals Bixby, Samsung Health en Samsung DeX.
“Mensen doen alles met hun smartphone. Daarmee is het ons meest persoonlijke apparaat,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. ”Omdat persoonlijkheid ook wordt bepaald door de kleur die je geeft aan jouw device, introduceren we vandaag de Galaxy S10 en S10+ in een nieuwe kleur: Prism Silver. Uiteraard geeft ook deze variant van de S10 toegang tot de baanbrekende ervaringen die mensen belangrijk vinden.”

Prijs en beschikbaarheid
De Galaxy S10 en S10+ in Prism Silver zijn vanaf deze week verkrijgbaar via T-Mobile en Samsung e-store. De verkoopadviesprijzen bedragen respectievelijk € 899,- en € 999,-.