Samsung verbetert de camera van de Galaxy S10, S10+ en S10e met een software-update, zodat je o.a. met de Ultra-Wide lens foto’s kunt maken in Night Mode. Lees hier of jij over de laatste software beschikt.

Dankzij de software-update kun je dus met de Ultra-Wide lens foto’s maken in Night Mode. Dat zorgt voor betere, lichtere foto’s, zelfs in heel donkere omstandigheden. Bovendien kun je dankzij de software-update ook met de telefotolens in de Galaxy S10 en S10+ foto’s maken met Live Focus.
De software-update zorgt voor een aantal wijzigingen in de Night Mode op de Galaxy S10, S10+ en S10e. Door het diafragma langer te openen, valt meer licht op de sensor. Daardoor worden foto’s beter belicht, zonder dat er ruis optreedt. Met de verbeteringen in Live Focus voeg je nu ook bokeh toe aan foto’s die je maakt met de telefotolens. Zo breng je bijvoorbeeld bloemen en mensen prachtig in beeld.
De software-update is onderdeel van de beveiligingsupdate van mei 2019 en wordt op dit moment aangeboden. Om er zeker van te zijn dat jij gebruikmaakt van de laatste software, ga je naar Instellingen > Software-update.

Leuker en gemakkelijker
“Het leven leuker en gemakkelijker maken, dat is wat wij doen”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Benelux. “Met deze update voor de Galaxy S10, S10+ en S10e doen we dat met een verbeterde camera om je leven nog beter vast te leggen, ook bij donkere omstandigheden.”