Nadat Samsung dit voorjaar de Galaxy S10 in 3 varianten lanceerde, zal dit jaar dat andere vlaggenschip de Galaxy Note 10 in 4 varianten verschijnen.

Nadat Samsung op 20 februari de Galaxy S10 presenteerde en deze week de nieuwe A-serie, waarvan je een preview van de Galaxy A80 hier kunt lezen, wordt er nu reikhalzend uitgekeken naar de Galaxy Note 10. Wat kun je verwachten?

Samsung Galaxy Note 10
Je kunt er vanuit gaan dat veel verbeteringen van de Galaxy S10 ook terug te vinden zijn in de Galaxy Note 10. Hij verschijnen waarschijnlijk twee verschillende modellen: het kleinere model heeft een 6,28inch scherm, drie camera's en heeft modelnummer SM-N970. Zijn grotere broer heeft modelnummer SM-N975 en beschikt over een scherm van 6,75inch en 4 camera's.
Vanzelfsprekend zal Samsung van beide toestellen ook een 5G-variant lanceren, luisterend naar de modelnummers SM-N971 en SM-N976. Deze laatste twee varianten van de Galaxy Note 10 zullen waarschijnlijk nog niet in Nederland verschijnen door het ontbreken van een goed landelijk dekkend mobiel 5G-netwerk. De komende tijd houden we je op de hoogte van nieuws omtrent de Samsung Galaxy Note 10, zoals de definitieve prijs en beschikbaarheid. Op de foto's zie je overigens de Samsung Galaxy Note 9, omdat we nog niet over foto's van de Galaxy Note 10 beschikken.