Test de Samsung-ssd X5 500 GB (en de curved Samsung C34J791-monitor)

X5 Dynamic3
Wij zijn op zoek naar lezers die graag de nieuwe Samsung-ssd X5 500 GB willen testen. Je hoeft geen expert te zijn, want de installatie en het gebruik van dit apparaat is eenvoudig. Wij zijn benieuwd wat je er uiteindelijk van vindt: voldoen bijvoorbeeld het gebruiksgemak en de prestaties aan je wensen?

Test de Samsung-ssd X5 500 GB
De interne snelheid van ssd’s wordt steeds hoger, maar bij externe ssd’s is de usb-poort een bottleneck, omdat daarmee niet de maximaal haalbare overdrachtssnelheid kan worden gehaald. Met Thunderbolt 3 wel: hiermee zijn transfersnelheden van enkele GB’s mogelijk die vaak 5 keer sneller zijn dan die met een usb3.1-aansluiting. Wil jij ook deze ssd testen? Meld je dan als tester en vertel uitgebreid waarom jij graag deze ssd wilt testen. Je krijgt ook tijdelijk de beschikking over de curved Samsung C34J791-monitor met Thunderbolt 3-aansluiting, zodat je optimaal kunt profiteren van Thunderbolt 3. Deze Samsung-monitor moet wel worden teruggestuurd. Een motivatie van één zin wordt niet serieus genomen. Nogmaals: je apparaat moet wel over een Thunderbolt 3-aansluiting beschikken.

CJ791Hoe werkt het?
Vul uiterlijk 23 mei 2019 het aanmeldformulier in: hier vind je de link. Vertel ons uitgebreid waarom jij de aangewezen persoon bent om de Samsung-ssd X5 500 GB te testen. Vervolgens worden de testers gekozen en schrijven zij hun bevindingen op in circa 300 woorden. PC-Active maakt daar een artikel van. Als tester mag je de Samsung-ssd X5 500 GB na afloop houden, indien je aan de Algemene voorwaarden voldoet. (https://www.pcactive.nl/testpanel-voorwaarden). De Samsung Samsung C34J791-monitor moet terug