Wij zijn op zoek naar 5 lezers/bezoekers van PC-Active die graag de Foscam V8EP buitencamera willen testen. Meld je aan om deze bewakingscamera te testen en na afloop mag je hem houden.

 

    

TESTERS GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar lezers die graag de Foscam V8EP buitencamera willen testen. Je hoeft geen expert te zijn, want de installatie en het gebruik van dit apparaat is eenvoudig.
Wij zijn benieuwd wat je er uiteindelijk van vindt: voldoen bijvoorbeeld het gebruiksgemak en de prestaties aan je wensen?

MELD JE NU AAN

     Testpanel

Foscam V8EP product wit en zwart links

Test de Foscam V8EP buitencamera
Wil je je woning en eigendommen goed beveiligen, dan heb je zeker een goede bewakingscamera nodig. Foscam heeft veel beveiligingscamera’s, zowel voor binnen als voor buiten.
Jij krijgt de kans om de Foscam V8EP 8MP (adviesprijs € 129,95) buitencamera met persoons- en voertuigdetectie, geluids- en lichtalarm en tweeweg-communicatie te testen. Deze IP-beveiligingscamera beschikt wel over een PoE-verbinding, dus de stroom en data gaan via één kabel (en hij werkt dus niet op batterijen). Overigens heb je voor het gebruik van deze Foscam V8EP ook een PoE-injector nodig. De testers krijgen de Foscam PSE30 PoE-injector mee opgestuurd.
Wil jij het gebruiksgemak en de prestaties van deze V8EP 8MP ervaren, vermeld dan uitgebreid waarom jij graag deze bewakingscamera wilt testen. Een motivatie van één zin wordt niet serieus genomen.

Hoe werkt het?
Vul uiterlijk 14 september 2023 het aanmeldformulier in op pcactive.nl/testpanel. Vertel ons uitgebreid waarom jij de aangewezen persoon bent om de Foscam V8EP 8 MP te testen. Vervolgens worden de testers gekozen en schrijven zij hun bevindingen op in circa 300 woorden. PC-Active maakt daar een artikel van. Als tester mag je het product na afloop houden, indien je aan de algemene voorwaarden voldoet (pcactive.nl/testpanel-voorwaarden).

 

meld je aan 3
    

 

Hoe werkt het?


Vul het aanmeldformulier in: hier vind je de link. Vertel ons uitgebreid waarom jij de aangewezen persoon bent om de Foscam V8EP 8 MP te testen. Vervolgens worden de testers gekozen en schrijven zij hun bevindingen op in circa 300 woorden. PC-Active maakt daar een artikel van. Als tester mag je het product na afloop houden, indien je aan de algemene voorwaarden voldoet. (https://www.pcactive.nl/testpanel-voorwaarden).