Yale introduceert een nieuw accessoire voor zijn slimme beveiligingssysteem met de Yale Dot. Hiermee maak je je woningtoegang sneller, eenvoudiger en veiliger.

Yale is een bekende naam op het gebied van beveiliging en bestaat al 183 jaar. Al enige tijd brengt Yale ook beveiligingsoplossingen voor een slimme woning uit, zoals de Yale Linus slim slot en ook slimme alarmsystemen, videodeurbel en camera. Nu komt Yale met de Yale Dot.

Yale Dot
De Yale Dot is een NFC-compatibel apparaat dat goed samenwerkt met elk slim slot, slimme opener of slim kastslot van Yale. Door simpelweg met je mobiel op de Dot te tikken, kun je je als gebruiker je slim apparaat overal vandaan moeiteloos ontgrendelen of vergrendelen wanneer het verbonden is met wifi of Bluetooth om vertrouwde bezoekers binnen te laten die in de buurt zijn.

Snellere en gemakkelijkere toegang
Elk slim apparaat van Yale kan met maximaal vijf Yale Dots worden gekoppeld. Het nieuwe accessoire biedt een verhoogde flexibiliteit voor sleutelloze toegang, omdat gebruikers een Yale Dot kunnen plaatsen op diverse handige plekken in de woning. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een Dot in hun thuiskantoor plaatsen voor eenvoudig gebruik tijdens het werken, of naast het bed voor extra veiligheid ’s nachts. Ze kunnen een Dot in het trappenhuis plaatsen om de deur te ontgrendelen zodra ze hun woning naderen om vlotter naar binnen te kunnen.

Ook voor gasten
Met de Yale Dot kunnen eigenaars ook heel eenvoudig toegang verlenen aan vertrouwde bezoekers via de Yale Home-app. Het accessoire is ook ideaal voor beheerders van huurwoningen. Met een Dot op de deur kunnen vertrouwde bezoekers en gasten het slot ontgrendelen. Beheerders kunnen via de Yale Home-app eenvoudig gasten toevoegen en hen met één druk op de knop verwijderen zodra hun verblijf is afgelopen.

Prijs en beschikbaarheid
De Yale Dot is nu te koop voor een adviesprijs van € 29,- voor een set van drie stuks. Bij aankoop van het slimme slot Linus L2 is standaard één Dot inbegrepen.

Yale Dot met deurklink en slot