Koop je een tv, dan krijg je vaak standaard twee jaar fabrieksgarantie. Koop je een nieuwe 2024 Samsung tv afkomstig van Samsung Electronics Benelux, dan krijg je 3 jaar extra garantie erbij en een entertainmentpakket van ruim 100 euro.

In aanloop naar het EK voetbal in Duitsland is er volop aandacht voor nieuwe tv's, zowel van consumenten als van tv-fabrikanten. Samsung is al jaren marktleider op dit gebied en brengt ook uitstekende innovatieve tv's uit als The Frame die niet voor niets 4,5 van de 5 sterren kreeg. Ook op het gebied van garantie en veiligheid wil Samsung zich onderscheiden. Wil je als Nederlandse consument een nieuwe 2024 Samsung TV afkomstig van Samsung Electronics Benelux aanschaffen, dan krijg je bovenop de gangbare twee jaar fabrieksgarantie nu liefst drie jaar extra fabrieksgarantie van Samsung Benelux [1].

Extra zekerheid
Samsung gaf altijd al twee jaar fabrieksgarantie op zijn toestellen, maar doet daar nu nog een flinke schep bovenop. Voor extra zekerheid gaat Samsung deze garantie met nog eens drie jaar verlengen voor Nederlandse consumenten. Zo zijn consumenten er zeker van dat zij jarenlang kijkplezier hebben van hun Samsung TV.

Extra entertainmentpakket
Daarnaast biedt Samsung bij aanschaf van een Samsung-tv een entertainmentpakket ter waarde van ruim € 100,-. Gebruikers kunnen zo op hun nieuwe tv gebruikmaken van streamingsdiensten en apps zoals Videoland, NLZiet, De Could Gaming-app van Xbox en Fit At Home.

Veilig genieten
Nu tv's voor steeds meer functies met het internet verbonden zijn, is een goede beveiliging essentieel: hackers die het op de persoonlijke gegevens van de gebruikers hebben gemunt, moeten tegengehouden worden. De Samsung-tv’s van 2024 worden beveiligd met Samsung Knox. Dit bekroonde, meerlaagse beveiligingsplatform biedt bescherming van gevoelige gegevens met Samsung Knox Vault, een speciale processor voor beveiligingsfuncties. Bovendien zijn gebruikers tegen phishing-websites beschermd: Samsung Knox verifieert webpagina’s en blokkeert preventief phishing-sites om gegevens zoals wachtwoorden en gebruikersnamen te beschermen.
“Wie een nieuwe televisie koopt, wil zich geen zorgen maken over de levensduur of de beveiliging van zijn aanwinst,” zegt Tonnie van Schijndel, Marketing Manager Televisie & Audio bij Samsung. “Met Samsung halen gebruikers een televisie in huis die niet alleen is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van beeld en AI, maar ook van een vijf jaar lange fabrieksgarantie en een top-notch beveiliging.”

[1] Geldt alleen voor geselecteerde 2024 Samsung TV’s afkomstig van Samsung Benelux, inclusief Lifestyle en projectoren. Geldt niet voor The Freestyle. Enkel beschikbaar voor consumenten die woonachtig zijn in Nederland.