Huawei presenteerde 3 opvallende nieuwe producten met de MateBook X Pro, MatePad 11.5" S en Huawei FreeBuds 6i. Lees hier waarom ze opvallend zijn en tegen welke prijs ze nu al verkrijgbaar zijn.

Qua hardware zit je bijna altijd goed bij Huawei, zoals bij de Huawei Watch GT 4  en bijvoorbeeld de geweldige MateBook X Pro die ikzelf jarenlang heb gebruikt. Huawei lanceerde vorige maand in Dubai een serie nieuwe innovaties bij meerdere wereldprimeurs voor het merk. Zo is de Huawei MateBook X Pro 's werelds eerste Intel Core Ultra High-performance en lichtgewicht laptop onder 1 kg, de Huawei MatePad 11.5"S de eerste matte tablet met 99% lichtinterferentie-eliminatie en de Huawei FreeBuds 6i zijn de eerste mid-range noise-cancelling TWS-oordopjes met Pro-serie technologie.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

MatePad 11.5 PaperMatte online

Huawei MatePad 11.5"S
Na de lancering van de eerste generatie MatePad 11.5" PaperMatte en de eerste flexibele OLED-display tablet Huawei MatePad Pro 13.2" is er nu de geheel nieuwe MatePad 11.5"S. Deze productiviteitstablet is de eerste met de nieuwe generatie Huawei PaperMatte Display. Dit display verlaagt de oppervlakreflectie tot onder de 2% en elimineert 99% van de lichtinterferentie. Hierdoor kunnen gebruikers in fel verlichte binnenomgevingen of zelfs buiten in de zon comfortabel tekst lezen of video's bekijken. De tablet behoudt daarbij een beeldverhouding van 3:2, een hoge verversingssnelheid van 144 Hz en een resolutie van 2.8K. .
Voor gebruikers die van schilderen houden, heeft Huawei de zelfontwikkelde en gratis GoPaint-app gelanceerd. De app beschikt over meer dan 100 verschillende virtuele penselen en realistische texturen, waardoor gebruikers op natuurgetrouwe en realistische canvas kunnen schilderen. Dankzij de FangTian Painting Engine ondersteunt GoPaint een groot aantal lagen, lage latentie en een hoge framerate voor een onmiddellijke respons op de penseelstreken van de gebruiker. t GoPaint is een authentieke, professionele, slimme en gebruiksvriendelijke schilderapp die zowel hobbyisten als professionele creatievelingen zal aanspreken. Huawei zal GoPaint ook voorzien van een complete set tutorials om gebruikers te helpen elk gereedschap in de app te beheersen. Gebruikers kunnen al doende leren, beginnend met eenvoudige en geleidelijk hun kennis van meer geavanceerde functies verdiepend.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

MateBook X Pro

Nieuwe Huawei MateBook X Pro
De nieuwste versie van de Huawei MateBook X Pro weegt slechts 980 gram en is slechts 13,5 mm dik. Het is ook de enige laptop met een Intel Core Ultra 9 high-performance processor met een TDP tot 40 W in een laptop van minder dan 1 kg.
Deze laptop beschikt over een speciaal Huawei Shark Fin-warmteafvoersysteem met een 3D-luchtinlaat en -uitlaatontwerp dat luchtstroom van alle kanten mogelijk maakt. Dit wordt gecombineerd met een heel dunne Vapor Chamber (VC) voor nog betere warmteafvoer. De batterijcapaciteit van de nieuwe laptop is ook opgewaardeerd van 60 Wh naar 70 Wh, wat een opvallende 11 uur lokale videoweergave mogelijk maakt. Met de 90 W SuperCharge Turbo-modus kun je na slechts 10 minuten opladen 2 uur werken aan kantoortaken.
De nieuwe Huawei MateBook X Pro heeft een touch-gevoelig 14,2inch, 3:2 flexibel OLED-scherm met een scherm-tot-behuizing-verhouding van liefst 93%, wat zorgt voor een breder gezichtsveld en een mooie kijkervaring. Het scherm is voorzien van Huawei X-True Display met een 3.1K (3120 x 2080) resolutie en een verversingssnelheid van 120 Hz voor een heel helder beeld.

(artikel gaat verder onder de afbeelding)

FreeBuds 6i

Huawei FreeBuds 6i
De FreeBuds 6i hebben veel verbeterde functies, waaronder de nieuwe Intelligent Dynamic Active Noise Cancellation 3.0, verbeterde geluidskwaliteit en een lange batterijduur. Intelligent Dynamic ANC 3.0. is Huawei’s meest geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie tot nu toe en was voorheen exclusief voor de Pro-serie. De Huawei FreeBuds 6i integreren ook goede geluidskwaliteit met een robuuste batterijduur. Uitgerust met een 11mm ultra-magnetische basdriver leveren deze oordopjes een krachtige bas die 50% sterker is, ondersteund door de LDAC HD-audiocodec en Hi-Res Audio Wireless certificering voor prima helderheid. Gebruikers kunnen hun audio-ervaring ook personaliseren met ondersteunde Multi-EQ effecten, die tot 10 banden van gemakkelijk aanpasbare EQ-instellingen bieden om muziek fijn af te stemmen op persoonlijke voorkeuren. De batterijduur van de Huawei FreeBuds 6i is een belangrijke functie en biedt tot 35 uur totale afspeeltijd met de oplaadcase, en 8 uur afspeeltijd na slechts één keer opladen van de oordopjes. Daarnaast biedt een snelle oplaadbeurt van 10 minuten nog eens 4 uur extra speeltijd, makkelijk voor wie altijd onderweg is. De Huawei FreeBuds 6i zijn verkrijgbaar in wit, paars en zwart.

Prijzen en beschikbaarheid
Vanaf 4 juni zijn deze producten in Nederland verkrijgbaar in de Huawei NL Store. De Huawei MatePad 11.5” S heeft een adviesprijs vanaf € 399,99, de Huawei MateBook X Pro Intel Core Ultra vanaf € 1999,99 en de Huawei FreeBuds 6i hebben een adviesprijs van € 99,99. Kijk voor meer info op https://consumer.Huawei.com/nl/