ViaPlay Group en Talpa Network gaan samenwerken. Vanaf 5 april gaat Talpa Network’s zender SBS9 verder als ViaPlay TV, waar een selectie uit ViaPlay’s sport-portfolio te zien zal zijn. Ook veel Formule 1, maar niet de live race zelf. Toch kun je de race wel helemaal zien...

Bram Veldt

De start van de samenwerking tussen de twee partijen begint vrijdag 5 april om 07:55 uur met de tweede vrije training voor de Grand Prix van Japan. De Formule 1-races zelf worden niet live uitgezonden, maar kun je in het geval van Japan wel 6 uur later helemaal (integraal) bekijken. Wel zullen de trainingen, kwalificaties en samenvattingen van de F!-races te zien zijn.
Verder kan de kijker in april naar een selectie van voetbalwedstrijden uit de Premier League en Bundesliga kijken, alsmede hoogtepunten van zowel de Grand Prix Japan en China en de Premier League Darts vanuit Birmingham & Rotterdam.

Viaplay TV
Naast ViaPlay’s live sportuitzendingen en herhalingen biedt ViaPlay TV ook lokale en internationale films en series uit het uitgebreide entertainmentaanbod van Talpa Network. Het kanaal is in heel Nederland beschikbaar via alle grote tv-distributeurs. Alle ViaPlay-sportcontent die te zien is op ViaPlay TV, kun je natuurlijk ook zien op ViaPlay.

ViaPlay
Naast Formule 1, Premier League voetbal en PDC Darts is ViaPlay ook de thuisbasis van Bundesliga-voetbal, EFL Championship voetbal, de Carabao Cup, IHF WK Handbal, Hoofdklasse Hockey, Enfusion en meer. Ook brengt ViaPlay regelmatig exclusieve sportdocumentaires uit, zoals de driedelige serie 'Max Verstappen - Off the Beaten Track'.