De nieuwe driedelige documentaire Max Verstappen – Off the Beaten Track over het leven van Max Verstappen is inmiddels exclusief te zien op Viaplay. Kijkers krijgen een bijzondere inkijk in het leven van de drievoudig wereldkampioen buiten de Formule 1-paddock.

Sinds donderdag 15 februari is het eerste deel van de driedelige documentaire Max Verstappen – Off the Beaten Track op Viaplay te zien. Dit vervolg op de veelgeprezen en populaire documentaire ‘Max Verstappen – Anatomy of a Champion’ geeft een bijzondere inkijk in het leven van Max Verstappen buiten de Formule 1-paddock.

Max Verstappen mentor en simracer
In drie afleveringen maakt de kijker kennis met een andere kant van Max Verstappen, die niet eerder door camera’s is vastgelegd. Iedere aflevering belicht een ander aspect uit het leven van Verstappen buiten het circuit. In een intieme setting is de kijker onderdeel van het andere leven van de drievoudig wereldkampioen. Zijn leven en ongeëvenaard talent reiken veel verder dan de Formule 1-paddock. Zo zet Verstappen een belangrijke carrièrestap als medeoprichter en drijvende kracht achter 'Verstappen.com Racing', waarbij hij te zien is in de rol van mentor en testrijder voor vriend Thierry Vermeulen, tijdens diens voorbereiding op het DTM-kampioenschap. Daarnaast legt de serie zijn passie en toewijding voor simracen met ‘Team Redline’ vast. Tot slot wordt ook zijn zakelijk inzicht onder de loep genomen, waarin hij wordt begeleid door manager Raymond Vermeulen.

Max aan het woord
Max Verstappen, drievoudig Formule 1-wereldkampioen: "Samenwerken met Viaplay voor 'Off the Beaten Track' was geweldig. Deze serie laat een andere kant van mij zien die vaak onopgemerkt blijft tijdens de momenten op het Formule 1-circuit. Het biedt een eerlijke en persoonlijke blik op mijn carrière en leven, mijn liefde voor de verschillende vormen van autosport en de mensen die mij inspireren. Ik ben er trots op dat ik samen met Viaplay deze unieke serie heb kunnen maken, waarin ik mijn fans en de kijkers kan meenemen in mijn wereld."

Uitzendingen
De eerste aflevering van 'Max Verstappen – Off the Beaten Track’ was al te zien op donderdag 15 februari op Viaplay. Aflevering twee en drie zijn vanaf 22 en 29 februari te zien.

Check hier de trailer Max Verstappen - Off the beaten track

Max Verstappen Viaplay Off the beaten track