Wil jij de Foscam FI9936P testen (en deze ook houden)? Meld je dan nu aan!

Fosacam FI9936P 2
Wij zijn op zoek naar lezers die graag de nieuwe Foscam FI9936P IP-camera willen testen. Je hoeft geen expert te zijn, want de installatie en het gebruik van dit apparaat is eenvoudig. Wij zijn benieuwd wat je er uiteindelijk van vindt: voldoen bijvoorbeeld het gebruiksgemak en de prestaties aan je wensen?

Test de Foscam FI9936P IP-camera
Wil je je woning beveiligen, dan heb je een goede bewakingscamera met full-hd beeld nodig en die ook nog eens naar alle kanten kan bewegen. Wellicht dat de Foscam FI9936P voor jou een prima keuze is.
Wil jij dit proberen, meld je dan als tester: we zijn namelijk op zoek naar drie testers die aan de slag willen met de Foscam FI9936P. Vermeld uitgebreid waarom jij graag deze IP-camera wilt testen. Een motivatie van één zin wordt niet serieus genomen.

04Hoe werkt het?
Vul uiterlijk 29 maart 2019 het aanmeldformulier in: hier vind je de link. Vertel ons uitgebreid waarom jij de aangewezen persoon bent om de Foscam FI9936P te testen. Vervolgens worden de testers gekozen en schrijven zij hun bevindingen op in circa 300 woorden. PC-Active maakt daar een artikel van. Als tester mag je het product na afloop houden, indien je aan de Algemene voorwaarden voldoet. (https://www.pcactive.nl/testpanel-voorwaarden).