Wil jij de Samsung-ssd 970 Pro 512 GB testen (en deze ook houden)? Meld je dan nu aan!

PC-Active is op zoek naar testers die graag deze Samsung-ssd willen reviewen en daar kort iets over willen schrijven.

Ben je op zoek naar een ssd, dan is Samsung natuurlijk een topper op dit gebied. Wij zijn op zoek naar 3 lezers die graag de Samsung SSD 970 PRO willen testen. Je hoeft geen expert te zijn, maar je moet wel over enige kennis beschikken over bijvoorbeeld hoe je een ssd in je computer plaatst. Bovendien moet je computer over een NVME m.2-slot beschikken, want deze vormfactor heeft de 970 PRO met maar liefst 512 GB. Wij zijn benieuwd wat je er uiteindelijk van vindt: voldoen bijvoorbeeld de prestaties aan je wensen?

Test de Samsung-ssd 970 Pro 512 GB
Dat ssd’s een meer dan welkome prestatieverbetering voor je computer en/of NAS betekenen, zal geen geheim voor je zijn. Maar zit er nu veel verschil in de ssd’s die worden uitgebracht? PC-Active testte recentelijk de nieuwe NVMe M.2-ssd’s van Samsung, de 970 EVO en PRO en bekroonde die met 5 sterren.
Wil jij ook deze ssd testen? Meld je dan als tester en vermeld uitgebreid waarom jij graag deze ssd wilt testen. Een motivatie van één zin wordt niet serieus genomen.

Aanmeldformulier
Vul uiterlijk 24 januari 2019 het aanmeldformulier in: hier vind je de link er naartoe. Vertel ons uitgebreid waarom jij de aangewezen persoon bent om de Samsung 970 PRO 512 GB te testen. Vervolgens worden de testers gekozen en schrijven zij hun bevindingen op in circa 300 woorden. PC-Active maakt daar een artikel van. Als tester mag je het product na afloop houden, indien je aan de Algemene voorwaarden voldoet.

970 pro nvme m2 ssd