In de prijsklasse tot € 100,- is ook de prima JBL Flip 5 te koop waarvan je de review online vindt, hier geven we de voorkeur aan de Soundcore Flare 2 van het Chinese Anker.

Rob Coenraads

A3165 Soundcore Flare 2 3

De opvolger van de eerste Flare laat ook een goed en uitgebalanceerd geluid horen, hoewel het geluid van de 2x 10watt speakers wel gaat vervormen als je hem op pakweg driekwart zet van wat hij aankan. De fysieke BassUp-knop zorgt voor meer bas, maar echte basliefhebbers zullen dit wellicht nog te weinig vinden. Hij is zo’n 25? centimeter hoog en weegt zo’n 35? Gram.

De accu van 5200 mAh zorgt voor 12 uur luisterplezier, terwijl je hem weer helemaal kunt opladen in 3,5 uur. Dat doe je via de meegeleverde usb-c-kabel, heel netjes. De stoffen buitenkant zorgt voor een goede uitstraling, opvallend is natuurlijk de led-verlichting aan zowel de onderkant als de bovenkant (nieuw). Die kun je aansturen via de prima Soundcore-app die ook een equalizer bevat. Tel daar IPX7, de goede bouwkwaliteit en de speakerphone-functie bij op, en je hebt een prima bluetooth speaker.

Product: Anker Soundcore Flare 2

4 en half sterren

Adviesprijs: € 79,99
Pluspunten:
* prima geluids- en bouwkwaliteit
* goede app
* waterbestendig (IPX7)
Minpunten:
* geen 3,5mm audio-aansluiting