De Oral-B Genius X is een slimme tandenborstel die via kunstmatige intelligentie onthoudt waar je gepoetst hebt en je persoonlijk poetsadvies geeft hoe je nog beter kunt poetsen, ook op input van duizenden andere poetsstijlen. Lees hier de review.

Oral B Genius X 20000 Luxe Edition DACH FBNL IT IB NOR GDM Out of Pack 04 02 2019 2

Rob Coenraads

Slimme apparaten hebben de toekomst en zijn nu al volop verkrijgbaar. Iedereen kent wel de slimme lampen en thermostaten, maar er is veel meer mogelijk. Bij mij thuis doet een stofzuigerrobot al jaren heel nuttig werk en heb ik onlangs een videodeurbel geïnstalleerd waarover je in PC-Active 314 meer leest: de Arlo Videodeurbel.

Oral-B Genius X
En natuurlijk zijn er ook slimme tandenborstels: zo beschikt de Oral-B Genius X 20000 over bewegingssensoren die worden aangedreven door kunstmatige intelligentie om je poetsstijl te herkennen. Via de ingebouwde bluetooth-functie kun je de elektrische tandenborstel verbinden met de Oral-B-app op je smartphone. De app geeft niet alleen aan hoelang je poetst, en of je te veel druk uitoefent tijdens het poetsen, maar fungeert ook als timer. Handig, interessant en goed is dat je via kunstmatige intelligentie en de ingebouwde bewegingssensoren tijdens het poetsen mee kunt kijken in de app hoe je poetst. Zo krijg je real-time feedback op je poetsgedrag en maakt het tandenpoetsen leuker. Een usb-reisetui laadt de tandenborstel en je smartphone tegelijkertijd op. Als je Oral-B Genius X volledig is opgeladen, gaat de batterij maximaal zo'n  2 weken mee.

Al met al een slimme fijne tandenborstel die je niet alleen helpt met het tandenpoetsen en dus ervoor zorgt dat je goed je tanden poetst, maar de Oral-B Genius X maakt het tandenpoetsen ook leuker.

 Product: Oral-B Genius X

4 sterren

Adviesprijs: € 299,99