Philips Hue introduceert naast een nieuwe White standaardlamp en nieuwe plafondlampen ook vernieuwingen bij een groot aantal White ambiance-armaturen, de Philips Hue Lightstrip en de Bloom-plafondlamp.

Achter de succesvolle en slimme Philips Hue-verlichting zit het bedrijf Signify. Zij willen slimme verlichting nu nog toegankelijker maken dankzij nieuwe en vernieuwde producten als de Philips Hue Centris, de Lightstrip Plus, de Bloom tafellamp en de White standaardlamp met E27-fitting. Onlangs maakte Signify bekend dat ze in 2021 alle consumentenverpakkingen plasticvrij willen hebben.

Philips Hue Centris
De nieuwe Philips Hue Centris is een innovatieve familie White en color ambiance LED-spots plafondlampen, ontworpen om een fijne sfeer te creëren. De Centris combineert zowel functionele verlichting als sfeerverlichting in één lamp. Zo kan de diffuse plafondverlichting gebruikt worden om de hele ruimte te verlichten, terwijl de instelbare en richtbare spots objecten mooi kunnen uitlichten. Elk licht kan individueel ingesteld en bediend worden en bovendien kunnen de spots - met een rotatie van 350 graden - eenvoudig worden gepositioneerd. Zo schijnt het licht, altijd, precies waar je het wilt. (tekst gaat verder onder afbeelding)

Philips Hue Centris Package 1

Philips Hue Lightstrip Plus
De Philips Hue Lightstrip Plus is altijd al aanpasbaar geweest, zodat je hem op maat kunt verlengen of inkorten. Met de vernieuwde Hue-lichtstrip kun je de afgeknipte stukken ook hergebruiken of de ene lichtstrip aan de andere bevestigen met de bijgeleverde connector. De vernieuwde Light Strip is in twee varianten leverbaar, namelijk een autonome 2meter-versie met elektronica, driver, stekker en dergelijke en een aparte 1meter-versie die je als verlengstuk kunt gebruiken. Bovendien is de nieuwe Hue-lichtstrip nu voorzien van bluetooth-functionaliteit. Daardoor is hij makkelijk te installeren en te gebruiken, ook als je nog niet vertrouwd bent met het Philips Hue systeem en (nog) geen Bridge hebt.

Philips Hue Bloom tafellamp
De iconische Philips Hue Bloom tafellamp heeft ook een upgrade gekregen met rijkere kleuren en een verbetering voor het witte licht. De vernieuwde tafellamp is voorzien van bluetooth, en dus een mooi vertrekpunt als je het Philips Hue slimme verlichtingssysteem wilt uitproberen. De nieuwe Bloom kan ook sterk worden gedimd (minimum niveau onder 1%), zodat het ook als nachtlampje kan worden gebruikt. (tekst gaat verder onder afbeelding)

Philips Hue Bloom Package 1

Philips Hue White standaardlamp met E27-fitting
De Philips Hue White standaardlamp met E27-fitting heeft een zeer hoge lichtopbrengst van 1600 lumen. Een krachtige, warmwitte, dimbare LED-lamp die zeer geschikt is als functionele verlichting in ruimtes waar veel licht nodig is, zoals bijvoorbeeld de werkkamer, garage of hal. En is dat even niet nodig, dim de lamp dan eenvoudig naar een lager lichtniveau met de Hue-app. Wil je meer slimme verlichtingsfuncties, maak dan verbinding met de Philips Hue Bridge voor toegang tot alle slimme functies, zoals timers en routines.

Om slimme verlichting nog toegankelijker te maken en te zorgen voor een eenvoudige manier om met licht de sfeer te bepalen, introduceert Signify ook het vernieuwde Bluetooth-geschikte Philips Hue White Ambiance verlichtingsassortiment, waaronder verschillende spots, plafond- en wandlampen, hanglampen, tafellampen en panneellampen.

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips Hue Centris plafondlampen zijn te koop vanaf eind juni en komen als introductie in vier varianten (zowel wit als zwart) en kosten tussen de € 279,99 en € 449,99. De Philips Hue Bloom zijn vanaf half juni beschikbaar voor € 79,99 in zowel een witte als zwarte versie. De Philips Hue Lightstrip Plus is vanaf half juni verkrijgbaar voor € 79,99 voor 2 meter en € 24,99 voor 1 meter. Ten slotte is de Philips Hue White standaardlamp met E27-fitting vanaf half juni te koop voor € 24,99.