De Apple Watch series 9 is niet alleen een slim horloge, hij volgt en monitort je gezondheid en is een verlengde van je iPhone.

Aad Munsterman. Ernst Roelofs en Rob Coenraads

 

Apple Watch S9 silver aluminum Solo Loop olive 230912

De Apple Watch series 9 bestaat uit 3 modellen: de budgetversie SE, Standaard (in 2 afmetingen) en de Ultra (vooral voor extreme sporters en duikers). Hij is niet alleen een slim horloge, hij volgt en monitort je gezondheid en is een verlengde van je iPhone.

Als horloge kent de Watch veel diverse wijzerplaten en attributen, die naast de tijd ook de voor jou belangrijke functies kan tonen. De Watch bevat sensoren die jouw gezondheid en veiligheid in de gaten houden. Sommige modellen kunnen naast je hartslag een ECG, saturatie (zuurstofgehalte bloed) en lichaamstemperatuur meten. Afhankelijk van het model is er val- en crashdetectie wat de Watch heel geschikt maakt voor alleenstaanden en automobilisten. En met de 3 ringen Staan, Trainen en Bewegen kun je ervoor zorgen dat je genoeg beweegt.

Als verlengde van je iPhone hoef je deze vaker niet te pakken: zo kun je een gesprek aannemen en voeren met je Watch. Koop je de eSIM-versie, dan kun je met sporten je iPhone thuislaten.


Product: Apple Watch 9

 

4 sterren

Adviesprijs: € 449,-

Pluspunten:
* gezondheid monitoren
* stimuleert voldoende beweging

 Minpunten:
* minder uitgebreid dan verwacht
* hoge adviesprijs