In PC-Active 329 werd uitgebreid aandacht besteed aan het krachtige e-mailprogramma Outlook. Ik gebruik Outlook uitgebreid voor zakelijke doeleinden.

John Vanderaart, HCC!vraagbaak en Rob Coenraads

Het heeft een ruim aanbod van professionele functionaliteiten zoals e-mailkoppelingen, items delen, mappen, contacten en agenda. Aanvullend maak ik privé gebruik van Gmail en heb ik voor onderweg een iPhone 11. Naast mijn e-mails zou ik ook graag mijn Outlook-contacten en Outlook-agenda willen synchroniseren met mijn iPhone. Voor zover ik kan overzien lijkt er geen eenvoudige wijze te bestaan om alles synchroon te houden?
Gerard  van der H.

SynchroniserenOutlookiPhone 2

Misschien de Outlook-app voor de iPhone installeren?

Je geeft zelf al aan dat er geen eenvoudige wijze bestaat om Outlook op de iPhone aan te sluiten. Welnu, dan ga je gewoon ‘van dik hout en planken’ door de Outlook-app voor iPhone te installeren.

In jouw geval is dat een logische keuze, want je geeft aan dat je links en rechts al werkt met Outlook. En wat synchroniseert nu eenmaal beter met Outlook dan Outlook zelf? Hetzelfde verhaal gaat op voor de smartphonegebruikers die dezelfde problemen hebben met Android.