In PC-Active 307 viel mij in het artikel Tools de review over Ultimate Windows Tweaker op. Ik heb al eens eerder geprobeerd dit programma te downloaden en viel hierbij in de klauwen van “GinaPay.com (Fuuze)”.

D. Lugtenburg

Volgens mij, en gezien de reacties op het internet vele anderen met mij, een uiterst onbetrouwbare website. Daarom de volgende vraag: kan ik Ultimate Windows Tweaker downloaden zonder vast te zitten aan een abonnement van $ 49,- per maand. Ik wil best een acceptabel bedrag betalen, maar meneer GinaPay.com is een oplichter. Gezien de eerdere ervaringen ben ik huiverig om de door u genoemde en eerder door mij gebruikte website www.thewindowsclub.com opnieuw te openen.


Ultimate Windows Tweaker is gratis te gebruiken en je hoeft het zelfs niet te installeren. Je hoeft dus ook geen vergoeding te betalen voor het programma. Je kunt het downloaden via www.thewindowsclub.com/ultimate-windows-tweaker-4-windows-10

windows tweakers

Wees er zeker van dat je het juiste bestand binnenhaalt via de knop Download Ultimate Windows Tweaker, dan krijg je een ZIP-bestand dat je uitpakt. Vervolgens dubbelklik je op Ultimate Windows Tweaker 4.5.exe om het programma te starten en direct (zonder installatie) te gebruiken.