Doe mee en maak kans op een Parallels Desktop 17 voor Mac Pro Edition t.w.v. € 99,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal …

 

Parallels Desktop 17 voor Mac Pro Edition t.w.v. € 99,99

Screenshot Parallels

Wil je Windows op een Mac draaien, dan biedt Parallels een oplossing. Parallels heeft namelijk met de nieuwe Parallels Desktop 17 voor Mac als opvolger van Parallels Desktop 16 voor Mac een krachtige oplossing om (native) Windows-toepassingen uit te voeren op Mac-computers met een Apple M1- of Intel-chip.

Parallels Desktop 17 voor Mac is geoptimaliseerd voor de Windows 11- en macOS Monterey-besturingssystemen en biedt volgens Parallels snellere prestaties, beter beheer, betere zichtbaarheid van resources en uitzonderlijke grafische verbeteringen, waaronder een verbeterde Windows-game-ervaring. Dankzij Parallels Desktop 17 voor Mac moeten gebruikers nu nog makkelijker en sneller hun Windows-toepassingen op een Mac kunnen uitvoeren.

Kijk voor meer info op https://www.pcactive.nl/update/6650-parallels-desktop-17-voor-mac-beschikbaar

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.