Benieuwd of je tijdens de weggeefactie van PC-Active in maart een prijs hebt gewonnen? Kijk dan hier of je tot de prijswinnaars behoort.

Op www.pcactive.nl geven we mooie prijzen weg, soms van enkele honderden euro's. Hopelijk behoor jij tot de prijswinnaars van maart, die staan hieronder. Mocht je helaas niks hebben gewonnen, dan kun je meedoen voor de Teufel Real Blue NC t.w.v. € 199,99, want die staat er sinds vandaag op.

Overigens kun je op onze site ook terecht voor het aanmelden van het testen van de Samsung-ssd X5 500 GB (en de curved Samsung C34J791-monitor) op (https://www.pcactive.nl/testpanel). Als je aan de actievoorwaarden voldoet, mag je de ssd ook nog eens houden (de monitor moet terug)! Daarnaast kun je op onze site onder andere terecht voor nieuws, reviews, workshops en handige tips&trucs.

Prijswinnaars weggeefactie maart PC-Active
Tot en met 7 maart gaven we de Azio Retro-Classic Artisan-toetsenbord t.w.v. € 199,- weg. Dit mooie toetsenbord is gewonnen door J. Mink.

Van 8 tot en met 21 maart maakte je bij ons kans op de Plantronics BackBeat GO 810 headset t.w.v. € 149,99. De gelukkige winnaar is J. Neef.

Vervolgens gaven we tot en met 2 april twee exemplaren weg van de Ewent EW1192 Smartphonehouder t.w.v. € 24,99, deze mooie prijzen zijn gewonnen door Kelly Callemeijn en Sjouke Mennega.

 

Alle prijswinnaars van harte proficiat, de prijswinnaars ontvangen binnen twee weken hun prijs.

Azio