Maak kans op een Honor 8X smartphone t.w.v. € 299,-

weggeefactie


Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshrpijsops, we geven elke werkdag één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

honor8x pc 05 3 2


Honor 8X smartphone t.w.v. € 299,- 

De Honor 8X is op veel gebieden een kanjer. Deze Android-smartphone (Honor is overigens onderdeel van Huawei) heeft een groot 6,5inch-scherm dat 91% van de voorkant ‘bedekt’, een flinke opslagcapaciteit van 128 GB en een accu van maar liefst 3750 mAh. Daarnaast heeft hij o.a. een schermresolutie van 2340 bij 1080 pixels en 4 GB aan werkgeheugen.

Het is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een telefoon waar je je dagelijkse taken op uitvoert voor een niet al te hoge prijs. Van PC-Active kreeg deze smartphone dan ook 4 sterren (https://www.pcactive.nl/reviews/2836-review-honor-8x-smartphone-6,5-inch-voor-een-zacht-prijsje) en jij maakt kans op deze Honor 8X door mee te doen aan de weggeefactie.


 

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande prijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.