Op onze nieuwe Instagram-pagina pcactiveofficial vind je o.a. nieuws, korte video’s van events en weggeefacties. Wil je dit Instagram-account volgen, maar heb je (nog) geen account? Lees hier hoe je dat doet.

Insta logoBram Veldt


Begin met de Instagram-app te downloaden via de App Store (Apple) of Play Store (Android). Hierna installeer en open je de app. Klik onderaan in het scherm op Account aanmaken. Je kunt je registeren met je bestaande Facebook-account om een nieuw Instagram-account te maken: klik hiervoor op Aanmelden met Facebook. Vul vervolgens  de gegevens van je Facebook-account in. Voor het registreren met je e-mailadres vul je je e-mailadres in en klik je daarna op Volgende. Er wordt een bevestigingscode naar je mailaccount verstuurd. Als je dit hebt gevonden, voer je die in en klik je op Volgende. Vul vervolgens je volledige naam in, verzin een wachtwoord en vul deze in. Nu ben je al iets dichter bij een Instagram-account hebben om pcactiveofficial te volgen. Maar eerst moet je nog registreren.

instagram account aanmaken 04 2


pc active instagram 2
Registreren
Geef aan via Opslaan of niet nu of je je inloggegevens wilt bewaren op dit apparaat. Vul vervolgens je Geboortedatum in en klik op Volgende. Verzin een leuke Gebruikersnaam, vul deze in en klik ten slotte op Ik ga akkoord.

Je hebt nu een account aangemaakt. Klik een paar keer op Overslaan en vervolgens op het Pijltje rechtsboven. Nu zit je in het overzichtsscherm van Instagram en ben je helemaal klaar om de app te gebruiken. Bij het vergrootglas kun je accounts van mensen opzoeken om te gaan volgen. Zoek hier bijvoorbeeld het Instagram account van PC-Active op: pcactiveofficial