Met een browser kun je surfen. Dit klopt helemaal, maar hoe efficiënt, aangenaam of veilig dit gebeurt, hangt voor een groot deel af van verschillende browserfuncties en -instellingen. We geven je 10 handige tips voor Chromium-browsers. Hierbij Tip 3 - Themabibliotheek.

Toon van Daele

Tip 3 - Themabibliotheek


Als in Chrome je geen geschikt thema vindt, klik dan onderaan op Chrome Web Store voor nog meer keuzemogelijkheden in de online themabibliotheek. Selecteer gewoon een thema en klik op Toev. aan Chrome. Om terug te keren naar de standaardweergave, klik je rechtsboven op het pictogram met de drie stipjes en ga je naar Instellingen / Vormgeving / Terugzetten naar standaardinstellingen.

Ook in Edge kun je thema’s uit een online bibliotheek halen. Open hiervoor opnieuw het onderdeel Uiterlijk en klik onderaan op Meer thema’s ontdekken. Selecteer een thema in de Edge-bibliotheek en kies Downloaden / Thema toevoegen. Kies Standaard om terug te keren naar de oorspronkelijke weergave. Of klik onderaan het thema-overzicht op Chrome Web Store om een thema uit de Chrome-bibliotheek te halen, want dankzij Chromium kan dit ook.

03 themabibliotheek 2

Er zijn kleurrijke thema’s te over in de online bibliotheek