Doe mee en maak kans op een Fortnite Jaarboek 2020 (t.w.v. € 12,99), het Minecraft Jaarboek 2020 (t.w.v. € 12,99) en het Fortnite-handboek ‘Outfits’ (t.w.v. € 19,99).

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag nieuwe reviews, handige tips & trucs, workshops en we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal het…

Fortnite Jaarboek 2020 (t.w.v. € 12,99), het Minecraft Jaarboek 2020 (t.w.v. € 12,99) en het Fortnite-handboek ‘Outfits’ (t.w.v. € 19,99).

FORTNITE JAARBOEK CV 1 HR    MINECRAFTJAARBOEK 2020 CV1    FORTNITE OUTFITS CV1


Fortnite Jaarboek 2020: sinds de komst van Fortnite in 2017 is deze wereldberoemde game telkens in beweging. Er zijn al talloze hoogtepunten geweest, zoals een vulkaanuitbarsting, een invasie van piraten, een mysterieuze kubus en een ware ijskoning. In dit Fortnite Jaarboek komen de spannendste, spectaculairste en meest speciale momenten van de afgelopen negen seizoenen aan bod. Duik snel in het enige echte officiële Fortnite Jaarboek van Epic Games!

Het Minecraft Jaarboek 2020 staat boordevol terugblikken op alle avonturen en events van het afgelopen jaar, tips van Minecraft-experts, bouw- en speelinspiratie en vooruitblikken op volgend jaar.  Een must-have voor elke Minecraft-fan!

Fortnite-handboek ‘Outfits’: alle Fortnite looks!
In dit unieke overzicht voor alle fans vind je al jouw favoriete outfits en accessoires van Fortnite uit seizoen 1 tot en met 7. Gerangschikt in sets, staat het boordevol tips om jouw look uniek te maken! Of je nu gaat voor grappig en groots of voor griezelig en gevaarlijk, er is een skin voor iedereen. Kies jij voor Wild Card of Whiplash, Beef Boss of Burnout? Werp nog een laatste blik in de spiegel en stap in de Battle Bus!

  • Houd je favorieten bij: blik terug op de populairste outfits en test je kennis over de zeldzame exemplaren die je misschien hebt gemist. Welke heb jij al in je locker?
  • Neem een kijkje achter de schermen: ontdek de verhalen achter de oorsprong van de outfits en vang een glimp op van de eerste, exclusieve illustraties van Epic.
  • Maak je outfit af: alle Contrails, Gliders, Harvesting Tools en Back Bling die je nodig hebt om je look compleet te maken.

Een officieel boek van Epic Games, de ontwerpers van Fortnite, het grootste gamemerk ter wereld


Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.